RTK-Palvelu Oy

Toimistotyöntekijä

  • Sijainti Heinola
  • Julkaistu 23.11.2022, 13:00
  • Suljettu 03.12.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Toimistotyöntekijä

Vahvistamme kulunhallintapalveluitamme. Asennamme ja huollamme muun muassa mekaaniset-sähköiset lukitusjärjestelmät ja ovi-ja porttiautomatiikkaa. 

Haemme TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ Lahteen

Rekrytoimme ja perehdytämme asiakaspalvelutaitoisen toimistotyöntekijän. Mahdollisuus syventää osaamista ja kouluttautua myöhemmin työn ohessa oppisopimuksella. Työssä tarvitaan itsenäistä ja vastuullista työotetta, nuhteettomuutta (turvasuojaajakortti), mutta ennen kaikkea huumoria ja asiakaspalvelutaitoja. Hakijan eduksi luetaan hyvät tietietotekniset taidot.

Työstä suoriutuminen edellyttää riittävää suomen kielen osaamista. Alalla toimiminen edellyttää suppean turvallisuusselvityksen läpäisemistä, hyvää terveyttä sekä käynnin työhöntulotarkastuksessa. Ajokortista on etu.

Toimistotyötehtäviisi kuuluvat pääosin konttorillamme kulunhallintaan liittyviä töitä kuten avain- ja avainten sarjatilaukset, asiakaspalvelu ja varaston ylläpito. 

Mikäli kiinnostuit, hae viimeistään 17.12.2022 alla olevasta linkistä. 

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien (siivous-, teolliset- ja tekniset palvelut, kiinteistöhuolto ja kulunhallinta) yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

Osaamisalue: ,

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.