Euronics on Euroopan suurin kodintekniikan ketju. Euronics toimii 34 maassa 8800 myymälän verkostolla. Kauppiasosuuskunta Tekniset hallinnoi Suomessa Euronics-brändiä ja myymälät ovat suomalaisten kauppiaiden omistuksessa. Tämä takaa paikallisen, henkilökohtaisen palvelun yhdistettynä Suomen kattavimpaan myymäläverkostoon ja kansainvälisen ketjun ostovoimaan. Euronics-ketjun selkeä etu sekä kivijalassa että verkkokaupassa www.euronics.fi ovat kilpailukykyiset hinnat, nopeat toimitusajat sekä asiantunteva, paras paikallinen palvelu.

 

Suomessa Euronicsillä on käynnissä merkittävä kasvustrategia, jonka toteuttamiseen tarvitsemme lisäresursseja. Haemmekin nyt Suomen Euronics-teamiin uuteen rooliin business-orientoitunutta

Category Manageria

varmistamaan oman tuotealueensa kilpailukykyisimmän valikoiman kauppiaillemme ja kuluttajille. 

Euronicsin kategoriapäällikkönä otat vastuun CE kategorian ja mahdollisten uusien kategorioiden hallinnasta. Teet aktiivista valikoimakehitystä yhdessä tavarantoimittajien ja ketjumme kauppiaiden kanssa. Tuet jälleenmyyjiemme toimintaa markkinointitoimenpiteillä, seuraat alan trendejä ja kuluttajien käyttäytymistä.

Roolisi on merkittävä tulevan kasvustrategian toteutuksessa. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle. 

Tehtäviäsi Category Managerin roolissa:

  • CE kategorian oston, liikevaihdon ja kannattavuuden kehittäminen
  • Parhaiden ostokanavien varmistaminen ja tavarantoimittajayhteistyö
  • Markkina-analyysit, kilpailutilanteen seuranta ja analysointi
  • Suunnittelet, kehität ja toteutat markkinointi- ja myyntikampanjoita yhdessä markkinointitiimin kanssa
  • Seuraat aktiivisesti kategoriasi kannattavuutta
  • Teet hyvää yhteistyötä kauppiasyrittäjien kanssa
  • Suunnittelet myymälätoimintoja, jotka perustuvat tavoitteisiin ja tukevat kasvustrategiaa
  • Kehität verkkokauppaa

Toivomme, että sinulla on vahva kokemus vastaavista tehtävistä (markkinointi, myynti, kategoriahallinta) mieluiten kulutuselektroniikkasektorilla. Ajattelet ja toimit kaupallisesti, olet analyyttinen, verkostoituva ja yhteistyökykyinen. Sinulla on vahva halu kehittää ja kehittyä.

Puhut suomen lisäksi sujuvaa englantia ja omaat vahvat neuvottelutaidot. Verkkokauppakokemus katsotaan eduksesi.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Espoon Kilossa. Tarjoamme Sinulle kilpailukykyiset edut ja mutkattoman, rennon työskentelyilmapiirin. Työskentelyssä suosimme hybridimallia.

 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla valinnassa avustavalle konsultille, Martti Louhelainen Nordic Progress Oy 0400-558140. Käsittelemme yhteydenottoja ja hakemuksia ehdottoman luottamuksellisesti.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta täyttämällä lomake ja liittämällä siihen cv:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen. Odotamme saavamme hakemukset 17.12.2021 mennessä. 

 

Osaamisalue: ,