Nummelan Rengasmyynti Oy on yli 30 vuotta toiminut vakavarainen perheomisteinen rengasalan erikoisliike, joka tarjoaa kaikki rengasasennuksen ja -myynnin palvelut. Yrityksen tavoitteena on toimia alallaan kehityksen kärjessä. Nummelan Rengasmyynti työllistää tällä hetkellä 6 vakituista työntekijää + sesonkityötekijät. Liikevaihto on n. 2 miljoonaa euroa.

 

Palveluvalikoimamme laajenee, ja kattaa syksystä 2020 alkaen myös raskaan kaluston ja maatalouskoneiden rengasmyynnin sekä -asennuksen.

 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ja motivoitunutta

 

RASKAAN KALUSTON RENGASALAN AMMATTILAISTA

 

ottamaan vastuun raskaan kaluston rengasmyynnistä ja sen kehittämisestä.

Tehtävä pitää sisällään ensisijaisesti raskaan kaluston sekä maatalouskoneiden rengasmyynnin, mutta tarvittaessa myös asennustöitä Nummelan uudessa yksikössä. Yrityksemme toiminnot (myynti ja myymälä Rengasmarket Nummela, asennus, korjaus) siirtyvät täysin uusiin, vasta rakennettuihin toimitiloihin syksyllä 2020. Tilat on suunniteltu Nummelan Rengasmyynnin tarpeet huomioiden, ja ne varustetaan alan parhailla koneilla ja työkaluilla. 

Haettavan henkilön tehtäviin kuuluvat
 – raskaan kaluston rengasmyynti
 – työnjohto
 – koulutus
 – uusasiakashankinta
 – asennustyöt tarvittaessa.

Tarjoamme kaikki rengasasennuksen ja -myynnin palvelut, joten työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Työvuorot ajoittuvat ensisijaisesti arkisin klo 8.00-17.00 väliselle ajalle.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta raskaan kaluston sekä maatalouskoneiden rengasasennuksista ja rengasmyynnistä. Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti. Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta myös kokenut, työssään oppinut henkilö voi hakea tehtävään.

Tarjoamme sinulle

  • Täysin uuden toimenkuvan, jonka kehittämiseen saat vapaat kädet
  • Uudet ja nykyaikaiset toimitilat alan parhailla koneilla ja työkaluilla
  • Vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä

 

Työt alkavat syksyllä 2020 sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

 

Lisätietoja antaa Nordic Progress Oy:n konsultti Markus Lumme puh. 040 774 3844.

 

Hae paikkaa oheisen linkin kautta täyttämällä lomake. Liitä mukaan hakemus palkkatoiveineen sekä cv. Lähetä hakemus viimeistään 18.6.2020. 

Osaamisalue: ,