Oy Samlink Ab

Cloud Practice Leader

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 18.07.2022, 15:00
  • Suljettu 15.08.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Cloud Practice Leader

Samlink on hyvä paikka työskennellä ja kasvattaa osaamistaan. Meillä henkilöstö on mukana kehittämässä yritystä ja kehittymässä samalla itse. Samlinkilaiset työskentelevät moderneissa tiloissa moderneilla välineillä ja pääsevät vaikuttamaan finanssialan merkittävien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin. Olemme mutkaton ja matalahierarkkinen organisaatio, jossa tehdään tulosta yhteistyöllä ja positiivisella sykkeellä. Meille on tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä.     

Meitä on noin 350 eri alojen ammattilaista. Samlinkilaisia tarvitaan palveluiden tuottamisen lisäksi esimerkiksi niiden suunnittelussa, sovelluskehityksessä, projektinjohtotehtävissä ja tuotekehityksessä. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen. 

Samlink on osa Kyndryl-yhtiötä. www.samlink.fi

Nyt haluamme joukkoome Sinut

Cloud Practice Leader

Tehtävä on uusi ja se antaa sinulle mahdollisuuden jättää oma kädenjälkesi siihen, millä tavoin autamme finanssialan asiakkaitamme hyödyntämään pilvipalveluteknologiaa heidän omassa liiketoiminnassaan. Sinun tehtävänäsi on perustaa pilvipalvelupraktiikkamme ja vastata siitä, että meillä on paras mahdollinen kyvykkyys tarjota palvelua asiakkaillemme tällä osa-alueella ja, että liiketoiminnasta muodostuu kannattavaa lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Pääset luomaan uutta ja vaikuttamaan käytännön tasolla siihen, että tietoturvakriittiset finanssialan IT-järjestelmät toimivat tulevaisuudessakin häiriöttömästi ja turvallisesti pilviympäristöissä. 

Etsimme ketterää, innovatiivista ja liiketoimintalähtöistä uuden toiminnon rakentajaa. Sinulla on käytännön työn kautta hankittua kokemusta pilvistrategian viemisestä käytäntöön ja näkemystä siitä, miten asiat tulee toteuttaa.  Olet aikaisemmissa rooleissa ollut mukana toteuttamassa yritysten pilvitransformaatioita ja tässä tehtävässä voit hyödyntää myös mahdollista kokemustasi finanssialan IT-palveluiden parista. Lisäksi omaat kokemusta oman liiketoiminnan vetämistä. Tulet toimimaan esihenkilönä rakentamallesi tiimille ja käyt tiivistä vuoropuhelua myös asiakkaidemme kanssa. Saat tueksesi Kyndrylin vahvan asiantuntijaverkoston ja pääset integroimaan myös heidän osaamistaan osaksi Samlinkin tekemistä. Teknisen osaamisen rinnalla sinulla on hyvät vuorovaikutusvalmiudet toimia erilaisissa työelämän tilanteissa. Arvostat jokaista työntekijää yksilönä ja haluat omalla toiminnallasi olla vaikuttamassa siihen, miten porukkana toimimme mahdollisimman mutkattomasti ja tehokkaasti yhdessä.  Päivittäisessä työssäsi työskentelykielinäsi tulevat olemaan suomi ja englanti.

Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla. Voit valita asemapaikaksesi joko Jyväskylän tai Espoon toimipisteemme huomioiden sen, että tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista pääkaupunkiseudulle. Myös osittainen etätyö on mahdollista.

Kuulemme sinusta mielellämme ja mikäli haluat tehtävästä lisätietoja, voit olla yhteydessä Arto Sorvojaan, puh. 040 803 5222 (arto.sorvoja@kyndryl.com). Jätäthän hakemuksesi viimeistään 14.8.2022 osoitteessa https://samlink.fi/urapolku/

Huomioithan, että rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekeminen.

Osaamisalue:

Oy Samlink Ab

Samlinkissa työskentelee yli 500 eri alojen ammattilaista mm. verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä sekä erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä, Espoossa ja Jyväskylässä. www.samlink.fi