Samlink on hyvä paikka työskennellä ja kasvattaa osaamistaan. Meillä henkilöstö on mukana kehittämässä yritystä ja kehittymässä samalla itse. Samlinkilaiset työskentelevät moderneissa tiloissa moderneilla välineillä ja pääsevät vaikuttamaan finanssialan merkittävien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin. Olemme mutkaton ja matalahierarkkinen organisaatio, jossa tehdään tulosta yhteistyöllä ja positiivisella sykkeellä. Meille on tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä.

Meitä on noin 390 eri alojen ammattilaista. Samlinkilaisia tarvitaan esimerkiksi verkkopalvelujen suunnittelussa, sovelluskehityksessä, projektinjohtotehtävissä ja tuotekehityksessä. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen.

Samlink on osa Cognizant-yhtiötä. www.samlink.fi

Mielenkiintoisia haasteita tarjolla sinulle

DevOps-Lead

Etsimme kokenutta ohjelmistoalan ammattilaista työskentelemään DevOpsin parissa. Tarjoamme mahdollisuutta päästä näkemään, kokemaan ja tekemään aallonharjalla finanssialan-sovelluksia yhdessä globaalin organisaatiomme kanssa. Sovelluksiemme käyttäjämäärät ovat isoja, joten päivittäisellä työllämme on oikeasti merkitystä. Sovelluksien kirjo vaihtelee aina mobiilisovelluksesta verkkopankkiin ja kaikkeen siltä väliltä eli DevOpsin kenttä on myös laaja ja kirjava. 

Haemme kehittäjää, joka osaa hahmottaa kokonaisuuksia ja ratkaista haastavia teknisiä ongelmia. Roolissa suoriutuminen edellyttää vahvaa kommunikointitaitoa. Olet kiinnostunut uusista teknologioista, mutta ymmärrät kuitenkin nykyisten teknologioitten ja ratkaisujen merkityksen. Olet myös kiinnostunut edistämään ratkaisuja, sekä toimimaan suunnannäyttäjänä. Olet kiinnostunut tiimien kehitysprosesseista ja kykenet yhteistyössä kehittämään ratkaisuja vieläkin tehokkaammiksi.

Toivomme kokemusta ainakin osasta seuraavista teknologioista: Java, Spring boot, Python, tietokannat, Docker, Kubernetes / OpenShift, Ansible, Git, Jenkins, GitLab, Artifactory, SonarQube, SAST-työkalut, ElasticStack, ScienceLogic, Terraform ja Linux. Olemme myös erittäin kiinnostuneita, jos omaat kokemusta pilvipalveluista ja niihin liittyvistä ratkaisuista. 

Meillä pääset tekemään töitä ympäristössä, jossa osaamista arvostetaan ja kehitetään. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke. Teemme töitämme viihtyisissä toimitiloissa ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla. Voit työskennellä joko Espoon tai Jyväskylän toimipisteessämme ja hybridimallimme mahdollistaa myös etätöiden tekemisen. 

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta ja olisit kiinnostunut tulemaan mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme, niin olethan yhteydessä! Lisätietoja paikasta saat rekrytoivilta esimiehiltä Niko Fyhriltä, puh. 040 750 3467 tai Jarkko Tervakoskelta, puh. 040 737 5918. 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa https://samlink.fi/urapolku/.

Huomioithan, että rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekeminen.

Osaamisalue:

Oy Samlink Ab

Samlinkissa työskentelee yli 500 eri alojen ammattilaista mm. verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä sekä erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä, Espoossa ja Jyväskylässä. www.samlink.fi