P-S Suorajakelu Oy

Mainosten jakajia / Kemi-Tornio

  • Sijainti Keminmaa
  • Julkaistu 03.08.2023, 13:00
  • Suljettu 01.01.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Mainosten jakajia / Kemi-Tornio

Mediakonserni Keskisuomalainen – Suomen johtava maakunta- ja paikallismedia

Olemme suomalainen mediakonserni ja julkaisemme 100 mediaa. Lisäksi tarjoamme markkinointiviestintä-, tutkimus-, paino- ja jakelupalveluita. Meillä työskentelee yli 5 000 eri alojen ammattilaista. Keskisuomalainen Oyj on listattu Helsingin pörssiin. Mediakonserni Keskisuomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista eli 71 prosenttia koko väestöstä. Tutustu lisää osoitteessa: www.keskisuomalainen.com

P-S Suorajakelu Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella. P-S Suorajakelu Oy kuuluu Suomen Suoramainonta -konserniin, joka on osa Mediakonserni Keskisuomalaista.

Etsitkö osa-aikatyötä, jossa työpäivät ovat vakituiset, mutta voit joustavasti valita työn suorittamisen ajankohdan? Tule meille jakajaksi!

Jaamme lehtiä ja mainoksia 1-2 kertaa viikossa, keskiviikkoisin. Työtä tehdään muutama tunti kerrallaan tai enemmänkin, jos niin haluat. Jaettava alue valitaan kotisi läheisyydestä ja jaettavat tuotteet toimitetaan suoraan kotiovellesi. Jos kodin lähellä ei ole jakelupiirejä vapaana, työtä on mahdollista tehdä myös viikoittain vaihtuvilla jakelupiireillä, niin kutsuttuna keikkajakajana.
 
Jos olet reipas ja työssäsi tarkka, sekä pidät itsenäisestä työskentelystä, olet etsimämme henkilö. Vapaita jakelupiirejä on esimerkiksi Tornion ja Kemin keskustojen alueilla. Alueen tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi, mutta jalkaisin ja polkupyörällä jaettavia piirejä on myös vapaana.
 
Jakelutyö sopii erinomaisesti opiskeluiden tai toisen työn ohella tehtäväksi sivutyöksi. Palveluksessamme työskentelee myös eläkeläisiä ja koululaisia. Työhön voi hakea jo sinä vuonna, kun täyttää 14 vuotta. Myös kevytyrittäjänä työskentely on halukkaille mahdollista.

Paljon lisätietoa työn sisällöstä, kokemuksia jakelutyöstä ja hakulomakkeen löydät osoitteesta www.jakajaksi.fi. Otamme yhteyttä, mikäli meillä on tarjolla sopiva jakelupiiri.
 
Lähetä työhakemus osoitteessa: www.jakajaksi.fi/tayta-tyohakemus

Osaamisalue: