RTK-Palvelu Oy

Avainasiakaspäällikkö

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 18.11.2022, 10:00
  • Suljettu 05.01.2023, 13:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Avainasiakaspäällikkö

Oletko Sinä henkilö, jolla on oikea asenne, kykyä kiinteistöpalveluliiketoiminnasta ja motivaatiota palvella sekä olemassa olevia asiakkaitamme että hankkia uusia niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti? Haluatko olla osa suomalaista, alamme parasta ammattilaisjoukkoa tarjoamassa parhaalla asiakaskokemuksella asiakkaillemme mahdollisuutta keskittyä olennaiseen?

Asiakaslähtöisyys, luottamus, tuloksellisuus ja jatkuva kehittäminen ovat arvojamme. Toivomme Sinun arvojesi kohtaavan omamme.

tarjoamme sinulle….

Etsimme joukkoomme vahvistukseksi Avainasiakaspäälliköitä pääkaupunkiseudulle, Pohjanmaalle ja Jyväskylään.

Olet osa kaupallista organisaatiotamme ja avainroolin toimija niin olemassa olevien asiakkaiden hoitamisessa kuin uusasiakashankinnassa. Vastuullesi kuuluu niin paikallisia asiakkaita kuin valtakunnallisia konserneja eri toimialoilta. Palvelusalkkuusi kuuluu kaikki toimialamme: siivous-, kiinteistöhuolto-, tekniset-, teolliset- sekä kulunhallintapalvelut. Sinulla on mahdollisuus toimia omatoimisesti, mutta tukea toimintaasi saat niin toimialajohtajien alaisuudessa toimivilta paikallisyksiköiltä kuin kaupalliseen organisaatioon kuuluvalta palvelukeskukselta.

odotamme sinulta……

Olet jo työurallasi hankkinut kannuksesi, toivottavasti myös kiinteistöpalveluliiketoiminnassa ja Sinulla on näyttöjä niin tuloksekkaasta myyntitoiminnasta kuin menestyksekkäästä asiakaskokemuksen ylläpidosta.

Kykenet osallistumaan ja tarvittaessa johtamaan samanaikaisesti useampaan tarjousprojektiin. Odotamme Sinulta tarkkuutta, organisointikykyä, paineensietokykyä sekä hyvää MS Office -ohjelmien osaamista.

Meillä on organisaatiossamme hieno yhteishenki, tästä syystä positiivinen asenne ja yhteishenki ovat ratkaisevan tärkeitä ominaisuuksia myös Sinun kohdallasi.

 

 

Hae heti…….

Teemme valinnan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Täytäthän hakemuksen 04.12.2022 mennessä ja lisäät hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi.

Ensimmäinen haastattelu on mahdollista pitää videohaastatteluna.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 12.00-15.00 Timo Riissanen numerosta: 045 231 2399  tai timo.riissanen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

 

RTK-Palvelu oy

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 50 vuoden kokemuksella. Palveluksessasi on yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Palveluvalikoimaamme kuuluvat siivous-, kiinteistöhuolto-, tekniset-, teolliset- sekä kulunhallintapalvelut.

 

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.