Palmia Oy

Toimitilahuoltajia Lammille ja Tuulokseen

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 21.07.2022, 10:00
  • Suljettu 21.08.2022, 10:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Toimitilahuoltajia Lammille ja Tuulokseen

Oletko sinä puhtausalan ammattilainen vailla uusia haasteita? Etsimme nyt osaavaan ja monimuotoiseen tiimiimme puuttuvaa palasta, sinua! Jos haluat tehdä töitä puhtauden parissa, hae meille toimitilahuoltajaksi siivoustehtäviin Lammin ja Tuuloksen alueelle.

Työtehtävät

Siivoojana työnkuvaasi sisältyy muun muassa ylläpitosiivousta.

 Tehtävä on kokoaikainen ja  työvuorot sijoittuvat klo 6.00-20.00 välille. Työvuoroja voi olla myös lauantaisin ja sunnuntaisin.

Oma tiimisi siivoaa kouluissa, päiväkodeissa, toimistoissa , palvelutaloissa ja urheilutiloissa. 

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vakituisen,  kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia kasvaa ja kehittyy koko ajan. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen  tiimi.

Meillä olet osa kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa voit halutessasi kouluttautua ja edetä urallasi.

Kehitämme siivousalaa etulinjassa ja työvälineemme ovat aina ajan tasalla. Hyödynnämme mm. kemikaalitonta siivousta, robotiikkaa ja erilaisia digitaalisia järjestelmiä.

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES), jossa on runsaat lomaedut. Lomia käytettäessä päiviä myös kuluu vain 5 / lomaviikko. Saat myös keskimääräistä paremmat korvaukset, jos teet ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Meillä voit saada muun muassa lisiä lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä 30 %.  

Tarjoamme työsuhde-etuina Epassin, työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuja.

Palmia Oy:n todennäköinen omistajuuden vaihtuminen v. 2023 alussa ei vaikuta noudattamaamme työehtosopimukseen (AVAINTES) työehtosopimuskauden aikana.

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 1 vuoden ajalta tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset Suomen kielen taitoa.
Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Päiväkoti- ja koulukohteessa pääosin työskenteleviltä edellytämme voimassa olevan rikosrekisteriotteen (laki lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä) esittämistä.  

Kiinnostuitko?

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Niina Friman, palveluesihenkilö, numerosta 050 597 5586

Tee työtä, jolla on merkitystä ja etene urallasi.

Lue meistä lisää:
Työnantajalupauksemme
Siivouspalvelut työpaikkana

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Palveluillamme on Avainlippu ja maksamme veromme Suomeen. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä – kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla Etelä-Suomea.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 palmialaista, joukossa yli 50 eri kansallisuutta. Teemme arjen palvelutyötä, jonka jälki näkyy ja tuntuu.
  • Meillä olet osa kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Meillä on tarjolla.

  • Monipuolisesti erilaisia työtehtäviä arjen palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä sijaisuuksissa, osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.
  • Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.
  • ePassi, jonka avulla valitset itse hyvinvointi-, liikunta-, kulttuuri- ja työsuhdematkaeduista mieleisesi.

Tule meille jättämään oma kädenjälkesi.