Palmia Oy

Tuotantopäällikkö keskuskeittiöön Hämeenlinnaan

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 08.06.2023, 11:00
  • Suljettu 27.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tuotantopäällikkö keskuskeittiöön Hämeenlinnaan

Kaipaatko työrintamallesi positiivista tekemisen meininkiä ja työpanostasi aidosti arvostavaa työyhteisöä?
Lähtisitkö vetämään Hämeenlinnan keskuskeittiötä uutena tuotantopäällikkönämme? 

Työtehtäväsi

Tuotantopäällikkönämme saat laaja-alaisen näkyvyyden ruokapalveluittemme palvelutuotantoon. Vastuualueesi ydin koostuu keskuskeittiömme operatiivisesta johtamisesta: tuotannosta kokonaisuudesta ja toimivuudesta, toimitus- ja laatuvarmuudesta sekä kultaakin arvokkaammasta henkilöstöstämme. Myös kohteen koneiden, laitteiston sekä kiinteistön asiat ovat tontillasi.

Työsi on monipuolista, kiinnostavaa ja varmasti välillä myös varsin hektistä.  Työpäiviisi mahtuu niin henkilöstön resurssointiin ja kehittämiseen liittyviä esihenkilötehtäviä kuin tulokseen ja kuluihin liittyvää seurantaa, kehittämistä ja raportointia. Sosiaaliset taitosi pääsevät oikeuksiinsa huolehtiessasi asiakas- ja ruokalistayhteistyöstä sekä toimiessasi muiden sidosryhmiesi kanssa. Jos huomaat toimintamalleissamme hiottavaa, käärit mieluusti hihasi ja tartut toimeen prosessien sulavoittamiseksi. 

Vaikka työpöydälläsi on monenlaista, et joudu pakertamaan yksin: ympärilläsi osaava tiimi, jonka parviäly luotsaa teidät yhteisiin onnistumisiin. Lisäksi sinulla on niin FOODS:in kuin koko Palmian tuki takanasi ja mahtavat Ritva ja Mervi perehdyttämässä sinut tehtävääsi. 

Tehtävässäsi menestymisen edellytykset

Kukoistat tehtävässäsi kanssamme, kun sinulla on soveltuva koulutus sekä useamman vuoden esihenkilökokemus. Sinulla löytyy jo aiempia näyttöjä volyymi- ja erityisruokavaliotuotannon johtamisesta esimerkiksi keskuskeittiöruokapalveluista tai elintarviketeollisuuden parista.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi kirjallisesti sekä suullisesti ja omaksut uusien sähköisten järjestelmien käytön nopeasti.

Työotteeltasi olet itsenäinen, sparraileva ja sinulla on taitoa hioa prosessejamme entistä toimivimmiksi. Ymmärrät niin työntekijöittesi kuin taloudenlukujen tärkeyden sujuvan ja kannattavan liiketoiminnan edellytyksinä.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi vakituisen ja kokoaikaisen työn mielenkiintoisessa työympäristössä sekä osaavassa seurassa. Olet tärkeä osa Palmia Foods:ia, joka tuottaa ravintola- ja ruokapalveluita sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. Toimimme päiväkodeissa, kouluissa, oppilaitoksissa, business parkeissa, virastoissa, sairaaloissa, hoivakohteissa, vastaanottokeskuksissa ja senioritaloissa. Palmia Foods tuottaa lisäksi mm. juhla- ja cateringpalveluita sekä kokouspalveluita.

Lue työnantajalupauksemme ja katso mitä ammattilaisemme kertovat työstään!

Kiinnostuitko? 

Mikäli ilmoitusta lukiessasi aloit kuvitella itsesi osana Hämeenlinnan ammattilaisiamme, haethan heti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä pääset aloittamaan sopimuksen mukaan.

Mikäli haluat kysyä tehtävästä tarkemmin, lisätietoja sinulle antaa Ritva Seppälä (puh. 0405575277) ma 12.6 klo 14-15 ja ti 20.6 klo 11.30-12.30.

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

    • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!

 

  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.


Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

    • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!

 

  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.