Palmia Oy

Turvallisuusalan kesätyöpaikat

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 10.01.2023, 11:00
  • Suljettu 01.05.2023, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Rekrytointi.com Osaajapankin profiilia pohjana!

Turvallisuusalan kesätyöpaikat

Kiinnostaisiko sinua kesätyö turvallisuusalalla pääkaupunkiseudun sykkeessä? Haemme tiimeihimme vahvistuksia vartijan ja järjestyksenvalvojan (PRJV) tehtäviin kesälomakaudelle!  

Kesä turvallisuuspalveluissamme 

Meillä Palmialla työskentelee lähes 600 turvallisuusalan ammattilaista. Kesätöitä on tarjolla niin metroasemien järjestyksenvalvonnan, aulavartioinnin, paikallisvartioinnin kuin autolla liikkuvan piirivartioinnin parissa. 

Tsekkaa työnkuvat tarkemmin täältä. 

Nautit sitten vuorotyön tekemisestä ja mukavista lisistä tai arkipäivätyöstä ja vapaista viikonlopuista, meiltä löytyy sopiva työ juuri sinulle! 

Oikea tyyppi, oikeaan tehtävään 

Olet tervetullut kesätöihimme, olit sitten jo alan kokenut konkari tai tuleva tähti. Mikäli sinulta puuttuu tehtäviin vaadittuja pätevyyksiä, hoidamme sinulle tarvittavat koulutukset kuntoon ennen työsuhteesi alkua. 

Sovit porukkaamme, kun sinulta löytyy roimasti asiakaspalveluasennetta ja halua kehittyä turvallisuusalalla kanssamme. Olet vähintään 18-vuotias, taustaltasi nuhteeton ja osaat sujuvasti suomea. 

Miksi meille? 

Meillä tehdään hommia hyvällä meiningillä ja kattavalla perehdytyksellä! Saat mukavia tyyppejä työkavereiksi ja esihenkilöiltä apua aina tarpeen tullen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.   

Halutessasi voit työskennellä meillä koko kesälomakauden (toukokuusta syyskuuhun), mutta työsuhteen kestosta on mahdollisuus sopia joustavasti tilanteesi mukaan. Hyville tyypeille on töitä tarjolla kesän jälkeenkin! 

Tiesitkö muuten, että tarjoamme sinulle yhdet alan parhaista työvuorolisistä? Lauantailisämme on 20%, sunnuntailisämme 100% ja yölisämme 40%.   

Hae heti! 

Laita hakemus tulemaan vaikka heti – hakeminen meille on helppoa ja nopeaa! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten puhelimesi saattaa pirahtaa hyvinkin pian. Jos sinulla heräsi vielä kysyttävää, soita tai laita Whatsappia Hannalle 0401320458.   

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

    • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!

 

  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.


Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

    • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!

 

  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.