Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Haemme järjestöneuvojaa PAMin Rovaniemen aluetoimistoon

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 09.08.2022, 16:00
  • Suljettu 22.08.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Haemme järjestöneuvojaa PAMin Rovaniemen aluetoimistoon

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 200 000 jäsentä, joista naisia on 75 %. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla. 

PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla. Työelämän asiantuntijana PAM parantaa jäsentensä toimeentuloa, työsuhdeturvaa ja elämisen laatua.

Haemme Pohjois-Suomen alueelle

JÄRJESTÖNEUVOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen

Järjestöneuvojan työtehtäviin kuuluu Rovaniemen aluetoimiston asiakaspalvelutyö, jäsenhankinnan ja työelämätiedotuksen tukeminen ja toteutus, alueellinen viestintä eri kanavissa ja ammattiosastojen toiminnan tukeminen.  Lisäksi tehtäviin kuuluu alueen tapahtumien ja koulutuksien järjestämistä sekä niistä viestimistä, soittokampanjoiden toteutus sekä toimistotehtävien hoitamista. Tarvittaessa järjestöneuvoja osallistuu jäsenten neuvontaan työehtosopimuksiin, lakiasioihin ja perustason työttömyysturvakysymyksiin liittyvissä tilanteissa.  

Tuemme tehtävässä kehittymistä ja perehdytämme siihen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Työskentelypaikka on Rovaniemen aluetoimisto ja työalueena on ensisijaisesti Lapin alue.

Sinulta toivomme intoa oppia uusia tehtäviä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kirjallista ja suullista esitystaitoa, englannin kielen taitoa sekä tietotekniikan hyvää hallintaa. Joustava työtapa vaihtelevissa tehtävissä on eduksi.

Työsuhde on määräaikainen työvapaan sijaisuus. Työsuhde alkaa 15.9.2022 tai sopimuksen mukaan ja päättyy se 31.7.2023.

Jätä sähköinen hakemus 21.8.2022 mennessä.

Lisätietoja antaa aluepäällikkö Mikkel Näkkäläjärvi 15.8. klo 10.00 – 12.00 välisenä aikana numerosta 044 733 9206. 

Työhaastattelut pidetään torstaina 25.8. Rovaniemellä.

Osaamisalue: