Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 200 000 jäsentä, joista naisia on 76 %. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla. 

PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla. Työelämän asiantuntijana PAM parantaa jäsentensä toimeentuloa, työsuhdeturvaa ja elämisen laatua.

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja nautit ongelmien ratkaisemisesta?

Etsimme joukkoomme IT-TUKIHENKILÖÄ vakinaiseen työsuhteeseen. 

Toimit osana PAMin keskustoimiston tietohallintoyksikköä ja teet yhteistyötä koko organisaation kanssa.

Tehtävänäsi on vastaanottaa, käsitellä ja ratkaista tukipyyntöjä, joita tulee kaikista toiminnoista organisaatiomme sisällä. PAMilla on Suomessa 13 aluetoimistoa. Tukipyynnöt liittyvät mm. työasemalaitteisiin, tulostimiin, mobiililaitteisiin sekä ohjelmistoihin.

Lähtökohtaisesti pyrit ratkomaan ongelmatilanteet itsenäisesti, mutta tukenasi on it-asiantuntijatiimi ja tietojärjestelmien yhteistyökumppaneiden tuki.

Lisäksi vastuullesi kuuluvat käyttäjätunnusten ja -valtuuksien hallinta, tietokoneiden, ohjelmistojen ja mobiililaitteiden asennukset, käyttöönotto ja päivitykset. 

Osallistut myös päätelaitteiden hankintoihin ja mm. puhelin- ja dataliittymien hallinnointiin. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta

  • puhelintuki- ja/tai asiakaspalvelutehtävistä sekä etä- ja lähitukityöskentelystä. 
  • Windows-työasema, -palvelin, Active Directory ja O365 –ympäristöjen hallinnasta

Tehtävään edellytetään soveltuvaa ICT-alan koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. 

Odotamme sinulta hyvää paineensieto- ja organisointikykyä, määrätietoista otetta työtehtävien hoitamiseen sekä arvostamme PowerShell -osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa työympäristössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tueksesi saat ammattitaitoiset työtoverit sekä muun organisaation osaavan tuen. Tuemme tehtävässä kehittymistä.

Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Lähetä hakemuksesi 31.10.2021 mennessä

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Veli-Pekka Ruotsila p. 040 7511 211

Osaamisalue: ,