Sairaanhoitajia etäpalvelujen tuottamiseen

 

Haemme nyt hoivapalveluihimme sairaanhoidon ammattilaisia vastaavan palveluneuvojan tehtäviin, noin 60 ammattilaisen tiimiin. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Meillä vastaavana palveluneuvojana luot edellytykset asiakkaillemme asua kotona pidempään. Vastaavana palveluneuvojana tehtäviisi kuuluvat turvapuhelinhälytysten vastaanotto, hoidontarpeen ja tehtävien kiireellisyysjärjestyksen arviointi. Delegoit tehtäviä turvapuhelinpartiolle ja osallistut myös itse pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille, joilla arvioidaan asiakkaan vointia ja jatkohoidon tarvetta. Teemme kotihoidon käyntejä myös etäpalveluna kuva- ja äänivälitteisesti ja olemme läsnä asiakkaan arjessa uutta teknologiaa hyödyntäen. Teemme tiivistä yhteistyö kaupungin kotihoidon ja omaisten kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjolla on sekä vakituisia, että määräaikaisia työsuhteita. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Panostamme meille arvokkaisiin työntekijöihimme ja huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta kouluttamisesta ja valmennuksesta. Meillä jokainen saa osallistua palveluiden ja työyhteisön kehittämiseen. Tule kehittymään meidän kanssamme!

Odotamme:

 • Sairaanhoitajan, ensihoitajan tai vastaavan amk-tasoista tutkintoa
 • Hyvää suomen kielen taitoa
 • Kokemusta terveyden ja hyvinvointialan työskentelystä, erityisesti ensihoidossa ja vanhusten parissa
 • Paineensietokykyä
 • Kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä, uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen työn
 • Mahdollisuuden olla mukana tuottamassa ja luomassa terveydenhoitoalan innovatiivisia palveluita
 • Työkalut viihtyisään ja onnistuneeseen työskentelyyn
 • Ison kaupungin kattavat työsuhde-edut, kuten kaupunkipyöräedun tukemaan sujuvaa liikkumista
 • Kattavan perehdytyksen

Tarvittaessa voimme auttaa sinua myös asunnon löytämisessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa

Pia Taskinen, p. 040 527 87 41

Hae tehtävää Haku-painikkeen kautta!

Lisätietoa https://www.hel.fi/palvelukeskus/fi

Palvelukeskus – Parasta yhdessä! Bäst tillsammans! Best together!

Osaamisalue:

Palvelukeskus Helsinki

Palvelukeskus Helsinki tuottaa puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin toimialoille ja liikelaitoksille.

Teemme työtämme Parasta yhdessä -arvolupauksemme mukaisesti, ihmiseltä ihmiselle, asiakasta aidosti kuunnellen. Kehitys on vahvuutemme, ja testaamme ja käyttöönotamme uusia, innovatiivisia digitaalisia palveluja kotona asumisen tueksi yhteistyössä sosiaali- ja terveystoimialan eri toimijoiden kanssa.Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme yhteensä noin 1500 henkilöä.

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!