Soite

Sosiaalityöntekijän viransijaisuus Soiten Pajalan perhekeskuksessa

  • Sijainti Kaustinen
  • Julkaistu 14.02.2024, 14:00
  • Suljettu 28.02.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaalityöntekijän viransijaisuus Soiten Pajalan perhekeskuksessa

Etsimme Sinua sosiaalityöntekijä Soiten Vuoksi- tiimiin tekemään yhdennettyä lastensuojelutyötä sijaisuuteen ajalle 1.3.-5.8.24. 

Hakuaika viransijaisuuteen 28.02.2024 klo 16.00 saakka. 

Maksamme sinulle kilpailukykyistä palkkaa, joka on 4286,84 €/kk. Meillä on huumorintajuinen ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Meille on helppo tulla! 

Työskentelemme systeemisen toimintamallin mukaisesti, jossa jokaisella tiimillä on oma perheterapeutti. Vuoksi-tiimissä tiimin työntekijät käsittelevät lastensuojeluilmoitukset ja tekevät palvelutarpeen arviointeja. Asiakkuuksia on sekä sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa että lastensuojelun avo- ja sijaishuollossa. Johtava sosiaalityöntekijä ohjaa ja tukee asiakastyötä. Sinulla on myös mahdollisuus konsultoida tiimin jäseniä. Käytössäsi on johtavan sosiaalityöntekijän, tiimin, esimiehen vahva taustatuki. Tarvittaessa Sinulla on mahdollisuus saada konsultaatiota lakimiespalvelustamme. Tiimeille on järjestetty työnohjaukset ja uudet työntekijät saavat itselleen mentorin. Meillä on oma Instagram-tili soite_lastensuojelu, josta voit käydä kurkkaamassa työyhteisömme päivityksiä.

Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Laillistettujen hakijoiden puuttuessa sijaisuuteen voidaan valita lain edellyttämät sosiaalityön opinnot suorittanut henkilö (sijaiskelpoinen).

Hae viransijaisuutta täyttämällä sähköinen hakemus. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun. 

Ennen valinnan vahvistamista hakijan tulee esittää laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 6.2 §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Koeaika on kaksi kuukautta. 

Soittele, niin jutellaan lisää!

Lastensuojelun vastuualuejohtaja Tuulikki Lajunen, p. 040-8068056 tuulikki.lajunen@soite.fi 

Johtava sosiaalityöntekijä Ulla Siirilä, p. 040 804 2720 ulla.siirilä@soite.fi

Palvelualuejohtaja perhekeskuspalvelut Maarit Biskop, p.040 806 5151 maarit.biskop@soite.fi 

Kokkola 13.02.2024

 

Tietoa Soitesta

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite järjestää Keski-Pohjanmaalla laaja-alaiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut sekä pelastuspalvelut maakunnan 68 000 asukkaalle. Lisäksi tarjoamme erikoissairaanhoidon päivystykselliset palvelut Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa n. 200 000 lähialueen asukkaalle.

Työllistämme runsaat 4 000 henkilöä sekä yli 250 sivutoimista palokuntalaista. Työhyvinvointikyselyyn vastanneista 76 % suosittelee Soitea työnantajana. Kun oma porukka voi hyvin, pystymme paremmin palvelemaan niitä, jotka apua tarvitsevat – siksi työntekijöiden hyvinvointi on meille kunnia-asia.

”Hyvin voimme” on lupaus arvosta, jonka haluamme välittää työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Se on tavoite ja asenne, johon yhdessä pyrimme eri tavoin. Työntekijälle lupaus näyttäytyy vahvana ammattiylpeytenä ja yhteen hiileen puhaltamisena – se on työhyvinvointia ja hyvää arkea työssä.

Kokkolan seutu kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Alueelta voi hyvin löytyä työpaikka myös kumppanille tai puolisolle. Tutustu seudun tarjoamiin mahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa kokkolaworks.fi

Osaamisalue: