Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com.

Etsimme Patrialle Systems-liiketoiminnan puolelle Tampereelle
 
BACKEND -KEHITTÄJÄÄ
 
Tehtävässä pääset kehittämään jo käytössä olevan järjestelmän backend-taustajärjestelmää, joka on toteutettu Java/Linux-ympäristössä modernilla mikropalveluarkkitehtuurilla hajautettuna ja skaalautuvana. Järjestelmää käytetään yhteiskunnan kriittisissä toiminnoissa. Loppukäyttäjät käyttävät järjestelmää selain-, työasema- ja mobiilisovelluksilla. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset jakamaan näkemystäsi teknologiavalinnoista ja arkkitehtuurista.
 
Taustaltasi sinulla on tietotekniikan yliopistotasoinen koulutus ja/tai paljon kokemusta Java/Linux-pohjaisten backend-järjestelmien kehityksestä. Ymmärrät ohjelmistotekniikan peruskäsitteet ja uusien toteutusteknologioiden oppiminen on sinulle luonnollista. Mikropalveluarkkitehtuuri, RESTful web servicet, Java ja Spring Framework ovat sinulle tuttuja.

Työssä pääset kehittämään järjestelmiä moderneilla työkaluilla ja metodeilla. Työ pyritään tekemään mahdollisimman ketterästi toimialamme huomioiden. Pääset tekemään Scrum-tiimin jäsenenä softakehityksen eri osa-alueita kuten määrittelyä, tarkempaa suunnittelua, koodausta ja testausta. Mikäli sinulla riittää kokemusta ja näkemystä ohjelmistokehityksestä, pääset vaikuttamaan teknologiavalintoihin ja arkkitehtuuriin.
 
Pääset työskentelemään aktiivisesti mm. näiden teknologioiden kanssa:

•    Backend mikropalveluarkkitehtuuri
•    Java, Kotlin ja Scala
•    Spring Framework, Spring Boot, Spring Data, Spring Cloud
•    Tietokannat, Hibernate
•    RabbitMQ, Hazelcast
•    GeoServer, kartta- ja paikkatietoteknologiat
 
Lisäksi pääset hyödyntämään mm. seuraavia työkaluja:
•    IntelliJ IDEA
•    Git, Docker, Jenkins, Sonarqube
•    Jira, Confluence, Bitbucket
 
Miksi Patria? 
Patrialla pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten järjestelmien kanssa. Järjestelmät ovat laajoja ja osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa. Lisäksi Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.
 
Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Hatanpään valtatie 30, Tampere. Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi osoitteessa patriagroup.com/fi/avoimet-tyopaikat viimeistään 2.8.2020 mennessä. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme jo hakuaikana. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel, Tuija Pulkkinen, 050-3595 212.

Toivottavasti kuulemme sinusta! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!
 
Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Osaamisalue: