Patria

C++ Developer/ Operations, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 16.03.2022, 13:00
  • Suljettu 18.04.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

C++ Developer/ Operations, Tampere

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

 

C++ SOFTWARE ENGINEER

Meillä on avoinna useita positioita ja voimme räätälöidä tulevaa tiimiäsi ja työnkuvaasi halukkuutesi ja osaamisesi perusteella.

Patrialla pääset tekemään sellaista, mitä vain harvat pääsevät tekemään! Edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. Meillä pääset keskittymään moderneihin ja mielenkiintoisiin projekteihin puolustusjärjestelmien ja ajoneuvo-ohjelmistojen tuotekehityksessä. Olet tärkeä tekijä osaavassa suunnittelijatiimissä, jossa yhdessä vastaatte ohjelmistojen tai ohjelmistoja sisältävien järjestelmien teknisistä ratkaisuista, toteutuksesta sekä vaatimusten täyttymisestä.

Jotta menestyt meillä, sinulla tulee olla C++ osaamista ja osissa projekteistamme myös ymmärrystä sulautettujen ohjelmistojen toimintatavoista ja toteutustekniikoista. Osaan tehtävistä voidaan palkata myös junior-tason osaaja kehittymään huipputiimissä. Toivomme sinulla kuitenkin olevan muutakin koodauskokemusta kuin koulunpenkiltä hankittua. Työskentelykielemme on suomi, mutta toivomme, että kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. 

Kaipaamme tekijöitä juuri nyt esimerkiksi seuraaviin projekteihin Tampereelle ja Jämsään:

  • C++ -kehittäjä ilmailujärjestelmien kehitykseen, osaksi tiimiä, jossa lentokoneet ja moderni tekniikka ja ohjelmistonkehitys ovat keskeisessä roolissa. Avoin tehtävämme on ilmailun datan tallennus- ja analysointijärjestelmien parissa, jossa keskeisessä roolissa ovat lentokoneiden tehtäväntuki ja -ohjelmistonkehitys Windows-käyttöjärjestelmille. Eduksi katsotaan osaaminen tietoverkoista (sovellusrajapinnat ja verkon suunnittelu), tietokannoista (esim. Access, Oracle) sekä sulautetuista järjestelmistä.
  • C++ -kehittäjä lentokoneohjelmistojen kehitystiimiin sulautettujen järjestelmien pariin. Tässä tehtävässä sulautettujen ohjelmistojen arkkitehtuurisuunnittelusta sekä reaaliaikakäyttöjärjestelmien ymmärryksestä on hyötyä. https://www.youtube.com/watch?v=DRBpnK4HaVs
  • C++ -kehittäjä tai koodava team lead backend-puolelle radioteknisten tiedustelujärjestelmien pariin Linux -ympäristöön. Tässä tehtävässä signaalinkäsittelyn ja rautapuolen osaamisesta on hyötyä sinulle. https://www.youtube.com/watch?v=YBMSoXyWLjE

Mitä haluaisit meillä tehdä?

Jos mielenkiintosi heräsi, juttelisimme mielellämme kanssasi sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan kilpailukykyistä osaamiseen perustuvaa palkkaa. Työn sijaintipaikka on Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä (Hatanpään valtatie 30). Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi tehdä täysin etänä.  

Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Kaisa (kaisa@porkkanajakeppi.fi) p. 044 5886109.

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta: https://porkkanajakeppioy.teamtailor.com/jobs/1584602-c-software-engineer. Haku on auki 17.4.2022 saakka.  

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Osaamisalue: