Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Etsimme nyt Patrialle Tampereelle arkkitehtuurista kiinnostunutta

C++-SOVELLUSKEHITTÄJÄÄ 

ilmailuun liittyviin asiakasprojekteihin!

Työssä tulet osaksi tiimiä, joka kehittää ja tuottaa asiakkaiden tarpeisiin toteutettavia järjestelmiä Patrian sisällä. Projektit ovat pitkiä ja niitä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Pääset käsiksi sovelluskehityksen kaikkiin vaiheisiin määrittelystä testaukseen. 

Etsimme tehtävään pitkäjänteisestä ohjelmistokehityksestä kiinnostunutta tekijää, jolla on tuoretta C++- ja C- osaamista etenkin käyttöliittymätoteutuksen puolelta. Tehtävässä on mahdollista päästä vaikuttamaan myös ohjelmistojärjestelmien arkkitehtuuriin, joten kokemus niiden laadinnasta on eduksi. Hyödyksi on myös kokemus Windowsin ja/tai Linuxin työkaluketjuista. 

Työnkuva ja rooli projekteissa voidaan tarkentaa osaamisesi sekä kokemuksesi pohjalta. Mikäli sinulla on osaamista esimerkiksi sulautetuista järjestelmistä, tietoturvaratkaisuista, tietokannoista, palvelinympäristöistä tai TSP/IP-verkkoliikenteen ohjelmoinnista, kannattaa mainita ne hakemuksessa.

Miksi Patria?

1.Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

2.Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

3.Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

4.Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Jos tehtävä kuulostaa kiinnostavalta, kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi osoitteessa www.patria.fi viimeistään 1.8.2019. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Valittava henkilö solmii työsopimuksen suoraan Patrian kanssa, mutta hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnelin kanssa.

Tarkentaviin kysymyksiin vastaa 23.7. jälkeen Personnelin rekrytointikonsultti Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@personnel.fi

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Osaamisalue: