Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

 

DEVOPS & CI -ASIANTUNTIJA

 

DevOps-asiantuntijana vastaat Patria Systemsin ympäristöjen kehittämisestä. Kyseessä on vastuullinen tehtävä, jossa kättesi jälki tulee näkymään useamman sadan ihmisen käytännön työssä. Teet teknologiavalintoja ja evaluoit uusia tekniikoita. Ymmärrys ohjelmistokehityksestä ja osaaminen varsinkin testausautomaatiosta (CI) on oleellinen osa tätä tehtävää. Patria Systems kehittää yhteiskunnan kannalta kriittisiä järjestelmiä, jonka vuoksi Patrialla arvostetaan vahvaa tietoturvaosaamista ja sen mukaista työotetta ja ajattelutapaa.

 

Tehtävässä painottuvat muun muassa seuraavat osa-alueet:

– IT-infran käytännön suunnittelu ja rakentaminen

– skriptaus ja automatisointi (esimerkiksi Ansible, Shell, Python, Powershell)

– sovellusten kontitus (Docker) sekä

– konttien orkestrointi/hallinta (Kubernetes).

 

Sijoitut asiantuntijatiimiin, jossa vaatimuksena on rakentaa tarpeiden mukaan skaalautuvat ympäristöt alusta loppuun. Tämän takia kaikki käytännön ICT-kokemus fyysisistä palvelimista, verkkolaitteista ja työasemista on hyvä pohja tähän asiantuntijatehtävään. Taustasi voi olla myös ohjelmistokehityspainotteinen. Eduksi katsomme syvemmän tuntemuksen Linux ja Windows -käyttöjärjestelmistä ja virtualisointitekniikoista (esimerkiksi VMware). Kaikkea ei tarvitse osata ennalta, vaan tehtävänkuva muotoutuu ja kasvaa tekijänsä mukaisesti. Vaikka vastuu DevOps-käytäntöjen edistämisestä ja alustojen kehittämisestä onkin sinulla, tukenasi on koko Systemsin ammattitaitoinen henkilöstö.

 

Tässä vielä muutama ajatus Patrian nykyiseltä Devops & CI -asiantuntijalta:

”Työn monipuolisuus ja haastavuus ovat parasta omassa työssä. Joka viikko oppii uutta uusista ohjelmista, ongelmatilanteista tai niiden ratkaisemisesta. Työtehtävät vaihtelevat uusien skaalautuvien järjestelmien suunnittelusta arkisempiin pienimuotoisiin tehtäviin. Kehitys-, ylläpito- ja tukitöiden lisäksi on rinnalla myös tehtäviä Systems-liiketoiminnan asiakashankkeissa ja projekteissa.”

 

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. Voit tutustua patrialaisiin täältä: https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/tutustu-patrialaisiin 

Mikäli ilmoitus puhutteli sinua, kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patria.fi/fi/ura/avoimet-tyopaikat viimeistään 2.8.2020 mennessä. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Jos haluat tietää tehtävästä ja Patriasta lisää, voit olla yhteydessä Eezy Personnelin Ulla Kauppiin, ulla.kauppi@eezy.fi tai puhelimitse 2-3.7. ja 13.7. 0504661062.

 

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Osaamisalue: