medium_patria_asiakaslupaus_with_logo_blue.eps.jpg

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Etsimme Patria Systemsille Safety and Security Solutions -tuoteryhmään turvallisuusviranomaisprojektitiimiin jäseneksi sinua DevOps-henkinen testaaja.

Tehtävässä pääset kehittämään järjestelmää, joka on toteutettu Java/Linux-ympäristössä modernilla mikropalveluarkkitehtuurilla hajautettuna ja skaalautuvana. Teemme työtä ketterillä menetelmillä. Testauksessa käytettyjä työkaluja ovat mm. RobotFramework, Selenium ja Python. 

Etsimme tehtävään DevOpsista syttyvää ja laadusta innostuvaa CI Jenkins -osaajaa. Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen, mutta toivomme, että sinulla on kokemusta testiframeworkin ylläpidosta. Arvostamme Pythonin ja jonkun skriptauskielen osaamista sekä testityökalujen tuntemusta (Jenkins, docker). Voit olla myös vastavalmistunut tai työuraa aloitteleva tekijä, jos olet aidosti kiinnostunut kehittymään testauksen ja testausautomaation parissa.

Patrialla pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten järjestelmien kanssa. Järjestelmät ovat laajoja ja osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa. Lisäksi Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.

Kuinka edetä?
Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta listasta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Hatanpään valtatie 30, Tampere. Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi vielä tehdä etänä. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Kaisa (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh. 044 588 6109.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haku on auki 25.10.2021 saakka. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun löydämme etsimämme.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään henkilön luvalla perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Osaamisalue: