Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

OHJAAJA, Mäntsälän kehitysvammaisten päiväaikainen yksikkö

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 17.08.2023, 14:00
  • Suljettu 31.08.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

OHJAAJA, Mäntsälän kehitysvammaisten päiväaikainen yksikkö

Haemme ohjaajaa Mäntsälän päiväaikaisen toiminnan yksikköön.

Tule täydentämään osaavaa työntekijäjoukkoamme ja ole mukana rakentamassa yhteistä, asiakaslähtöistä vammaispalvelua.

Mäntsälän päiväaikainen toiminta Mesikämmen, tarjoaa kehitysvammaisille/vammaisille henkilöille päiväaikaista toimintaa, työtoimintaa sekä tuetun työn palveluja.

Ohjaajat työskentelevät aikuisikäisten kehitysvammaisten ihmisten ohjaus- ja kuntoutustehtävissä päiväaikaisessa toiminnassa. Asiakkaita yksikössä on noin 20 ja 3 työntekijää. Ohjaajan tehtävänä on tukea, kehittää ja ylläpitää kehitysvammaisen ihmisen fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia valmiuksia, niin että hän selviytyy mahdollisuuksiensa mukaan mahdollisimman itsenäisesti. Toiminnassa on mukana musiikkia, puutöitä sekä kulttuuria eri muodoissa. Lisäksi ohjaaja toimii tukena erilaisissa verkostoissa ja neuvotteluissa. Työhön sisältyy vastuuta toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä yhtenä työtiimin jäsenenä, ja tehtävässä pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Saat mahdollisuuden käyttää omia vahvuuksiasi.

Toivomme, että olet huumorintajuinen, joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia ja kehittää uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Katsomme eduksi kädentaidot. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, innostuneisuutta, idearikkautta ja sitoutunutta asennetta työhön.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- tai terveysalan tutkinto (mm. lähihoitaja, sosionomi). 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen 4.9.2023 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2445,07 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Työaikamuotona on yleistyöaika. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. Avaa rekrytointisivu tästä.  

Lisätiedot tehtävästä Sinulle kertoo Päiväaikaisen toiminnan esimies Jaana Lautala, puh. 040 304 7679, jaana.lautala@keusote.fi. Kontaktoimme mahdollisesti hakijoita jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 31.8.2023 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.