Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com
 
Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

 

Etsimme Tampereelle kesäharjoittelijaa tai juuri valmistunutta vuorotteluvapaan sijaista 

ELEKTRONIIKKASUUNNITTELIJAN TEHTÄVÄÄN

Työtehtäväsi liittyvät elektroniikkasuunnittelutyötapoihin ja työkaluihin yli tuote- ja projektirajojen.
 
 Ensisijaiset tehtävät ovat:
 •    Olemassa olevan komponenttikirjaston ajantasaistaminen ja komponenttitietojen yhdenmukaistaminen
 •    Komponenttikirjaston päivitystoimenpiteiden toteuttaminen
 •    Komponenttien PADS-symboleiden luontitehtäviä datalehtien ja esimerkkien pohjalta
 •    Elektroniikan suunnittelu- ja tuotantoprosessiin liittyviä dokumentointitehtäviä
 •    Elektroniikkakomponenttien tietokenttien tarkastaminen ja päivittäminen tuotetiedonhallintaohjelmaan (ATON)
 
Tehtävässä vaaditaan hyvä osaaminen elektroniikkakomponenteista ja perustiedot elektroniikkasuunnittelusta sekä elektroniikkasuunnittelun työkaluista. Tehtävä edellyttää tekijältä hyvää keskittymiskykyä tarkkuutta vaativiin työtehtäviin. Vuorovaikutustaidot ja aktiivinen asenne ovat myös tärkeitä laajan sidosryhmän kanssa asioita kehittäessä.
 
Tehtävä tarjoaa hyvän näköalapaikan käytännön elektroniikkasuunnitteluun ja mahdollisuuden vaikuttaa suunnittelun työnkulkuun. Tukenasi ovat yrityksemme kokeneet elektroniikkasuunnittelijat, jotka varmistavat työtehtävissä onnistumisen. Tehtävä on määräaikainen (sovitaan tapauskohtaisesti) ja se sopii hyvin alaa opiskelevalle tai vastavalmistuneelle.
 

Jätä hakemuksesi viimeistään 15.4.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. Mikäli olet juuri valmistunut ammattikorkea- tai korkeakoulusta ja ilmoittautunut työnhakijaksi, ilmoita hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut vuorotteluvapaan sijaisuudesta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Jouni Malinen, puh 040-8692699, jouni.malinen@patriagroup.com

Huomioitavaa on, että vuoden 2021 kesäkuukaudet vaativat suurella todennäköisyydellä erityisjärjestelyjä toimistolla tapahtuvien lähitöiden ja kotoa käsin suoritettavien etätöiden suhteen. Vallitseva tilanne tullaan ottamaan huomioon tarvittavin järjestelyin.

 Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Osaamisalue: