Veikkaus Oy

Pelisaliasiakaspalvelija, Tornio & Kemi, Määräaikainen

  • Sijainti Tornio
  • Julkaistu 03.10.2022, 10:01
  • Suljettu 24.10.2022, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Pelisaliasiakaspalvelija, Tornio & Kemi, Määräaikainen

Vaikuttava startti uralle

Me veikkauslaiset tuotamme upeita elämyksiä joka päivä. Kehittyvässä työyhteisössämme on monen alan ammattilaisia ja meitä yhdistää iloisen tekemisen meiningin lisäksi halu olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa ovat pelisaliemme asiakaspalvelijat, jotka luovat asiakkaillemme vastuullisia ja viihdyttäviä pelielämyksiä. Haemme pelisaliin asiakaspalvelijaa opastamaan asiakkaita ja huolehtimaan heidän viihtyvyydestään. Oletko valmis pistämään persoonasi peliin?

Pelisalissa asiakaspalvelijan työ on vastuullista ja itsenäistä asiakaspalvelutyötä. Työssä kohdataan erilaisia ihmisiä ja tunteita sekä käsitellään rahapelejä ja rahaa. 

Olethan

  • asiakaspalveluhenkinen
  • vastuuntuntoinen
  • tiimipelaaja

Työterveyshuoltomme tekee tehtävään valitulle terveystarkastuksen, johon kuuluu huumausainetesti. Tarkistamme myös tehtävään valitun luottotiedot.

Tarjoamme sinulle

  • joustavan osa-aikatyön
  • ison ja luotettavan työnantajan
  • hyvät työsuhde-edut kuten tavallista laajemman työterveyshuollon, vakuutuksia, tukea harrastustoimintaan jne. Tutustu arvoihimme ja työsuhde-etuihimme tästä
  • mahtavan työyhteisön vahvan ME-hengen, jossa et koskaan jää yksin

Aikaisempi kokemus rahapelien myynnistä on työssä eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä koulutamme sinut työsuhteen aluksi.

Koulutus alkaa 3.11.2022 ja se järjestetään Torniossa. Koulutus kestää noin kaksi viikkoa ja on palkallista. Haastattelu tehtävään on Kemissä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa tiimissä. Tarjolla on määräaikainen ja osa-aikainen työsuhde, noin 15 työtuntia viikossa sopimuksen mukaan ajalle 3.11.-31.5.2023.

Työpaikkasi sijaitsee Torniossa, työskentelyalue Tornio-Kemi. Työvuorosi sijoittuvat kaikille viikonpäiville ja työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin pääasiassa klo 07‒21.30 Tornion pelisalissa.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Haluamme kuulla sinusta, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian 23.10.2022 mennessä. Pyydämme, että sisällytät hakemukseen videoesittelyn itsestäsi mikäli pystyt.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Mäki-Runsas (puh. 09 4370 3403) 10.10.2022 ja 17.10.2022 klo 14-16.

P.S. Voit tutustua pelisaliasiakaspalvelija työhön lähimmässä pelisalissa, jonka löydät osoitteesta pelaamo.fi.

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.