Tuusulan kunta

Kaksi laaja-alaista erityisopettajaa

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 25.03.2024, 8:00
  • Suljettu 08.04.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kaksi laaja-alaista erityisopettajaa

Tuusulan kunnan opetustoimen kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille. 

Haemme opetuspalveluihin Lepolan koululle kahta laaja-alaista erityisopettajaa määräaikaisiin tehtäviin (24 h / vko) lukuvuodeksi 2024-25: 

  • Laaja-alainen erityisopettaja vanhempainvapaan sijaisuuteen ajalle 5.8.2024 – 31.5.2025
  • Määräaikainen tuntiopettaja (laaja-alainen erityisopetus) ajalle 1.8.2024 – 31.7.2025.

Lepolan koulu on noin 200 oppilaan koulu, jossa toimii 9 perusopetuksen luokkaa vuosiluokilla 1 – 6. Meillä toimitaan kolmessa tiimissä: 1-2 luokat, 3-4 luokat ja 5-6 luokat. Jatkamme kokeilua, jossa jokaisessa tiimissä on kolme luokkaa ja jokaiseen tiimiin kuuluu oma erityisopettaja. 

Haemme joukkoomme kehittämisorientoitunutta, innostunutta, joustavaa ja yhteistyökykyistä erityisopettajaa kehittelemään kanssamme 1½-sarjaisen koulun mallia. Tärkeää on, että koet luontevaksi joustavat opetusjärjestelyt, yhteissuunnittelun ja -opettajuuden. Haettava erityisopettaja toimii tiimissä yhteis- ja samanaikaisopettajana, mutta tarvittaessa myös oppilaiden tarpeiden mukaan joustavissa erityisopettajan vetämissä pienryhmissä.

Kouluumme on helppo tulla, sillä sijaitsemme muutaman minuutin kävelymatkan päässä Jokelan asemalta.

Lisätietoja tehtävistä antaa apulaisrehtori Tanja Poropudas, 040 314 4054, tanja.poropudas@tuusula.fi tai rehtori Mervi Heikkinen, 040 314 4073, mervi.heikkinen@tuusula.fi (28.3.24 asti)

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (14.12.1998/986) mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös ei-kelpoiset hakijat huomioidaan.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Palvelussuhteessa noudatetaan enintään kuuden kuukauden koeaikaa.

Palvelussuhteeseen otettavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hänen on myös esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat viimeistään 7.4.2024. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi