Patria

IT SPECIALIST (DOCUMENT MANAGEMENT), PATRIA GROUP

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 09.05.2022, 16:00
  • Suljettu 26.05.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

IT SPECIALIST (DOCUMENT MANAGEMENT), PATRIA GROUP

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

 

Haemme konsernimme tietohallintoon uuteen tehtävään

IT SPECIALISTIA / DOCUMENT MANAGEMENT

Tässä tehtävässä suunnittelet ja toteutat dokumenttienhallintaan liittyviä yritystason muutoksia. Muunnat liiketoiminnan vaatimukset teknisiksi ratkaisuiksi. Onnistuminen tehtävässä vaatii tietotekniikkataitojen lisäksi myös halua tehdä jalkatyötä ja käydä laajasti keskusteluja prosessien ymmärtämiseksi. Saat tuen tehtävääsi kokeneelta sovellushallintatiimiltämme.

Toivomme sinulta kykyä ratkaista itsenäisesti teknisiä haasteita ja ongelmia. Työskentelet tiiviisti organisaatiomme liiketoimintojen kanssa ja pidät yhteyttä toimittajien suuntaan, joten hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot ovat myös tärkeitä. Aiempien työvuosiesi määrä ei ole meille merkityksellinen, kunhan olet kerännyt sopivaa osaamista niiden aikana.

Tekniset osaamisvaatimukseen tehtävään ovat: 

  • ymmärrys dokumenttien hallinnasta osana liiketoimintaprosesseja
  • asiakirjojen elinkaarihallinnan/yrityksen sisällön elinkaarihallinnan menetelmien ja ratkaisujen tuntemus
  • liiketoimintaprosessien digitalisoinnin ja automatisoinnin ymmärrys (mm. paperiton tuotanto)
  • ymmärrys integraatioista ja arkkitehtuurityöstä
  • järjestelmiemme Microsoft SharePointin ja etenkin M-Filesin syvällinen tuntemus

Puolustusteollisuuden tiedonhallinnan ja säädösten erityistuntemus mm. luokiteltujen tietojen hallinnassa ja kaupan vaatimustenmukaisuudessa lasketaan eduksesi. Hyödyt myös tuotetietojen hallinnan ja tuotteen elinkaaren hallinnan tuntemuksesta (PDM/PLM). Työskentelemme suomeksi ja englanniksi, joten kummankin kielen erinomainen hallinta on edellytys työssä menestymiselle. Työn sijaintipaikka on ensisijaisesti Tampere tai sovittaessa myös jokin muu Patrian toimipiste.

 

Mitä tarjoamme?

Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.

Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.  

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.  

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.  

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.  

 

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Kaisa (044 588 6109), parhaiten tavoitettavissa perjantaisin klo 8.30-11.30 ja Enni (040 630 8125) 17.5. klo 9 – 10 sekä 23.5. klo 14 – 16.

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 25.5.2022 mennessä. Toimi pian, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys, lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

Osaamisalue: