Servica Oy

Laitoshuoltaja/siivooja Leväsen palvelukeskukseen

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 27.09.2023, 11:00
  • Suljettu 12.10.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Laitoshuoltaja/siivooja Leväsen palvelukeskukseen

Servica Oy on tunnettu toimija sekä hyvä arjen kumppani. Servica toimii koko Pohjois-Savon hyvinvointialueella tuottaen omistaja-asiakkaille luotettavasti laadukkaita ja kustannustehokkaita arjen tukipalveluita. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista. Servicalle tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, hyvinvoiva henkilöstö sekä rohkeus ja tuloksellisuus kaikessa toiminnassa. Meitä servicalaisia on jo 1800 oman alan ammattilaista – olisitko sinä meidän seuraava työkaveri?

Haemme nyt laitoshuoltajaa/siivoojaa Leväsen palvelukeskukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä ma-su klo 7.00–18.00 välillä. Keskimääräinen viikkotyöaika on 38,25 h. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Olisi huippua, jos sinulta löytyy puhtauspalvelualan koulutus, mutta aikaisempi siivousalan työkokemus riittää myös. Pääasia meille on, että sinulla on reipas ja positiivinen asenne sekä vastuullinen ja itsenäinen työskentelyote. Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävässä edellytetään riittävää suomen kielen taitoa ja hygieniapassia.  

Palkkaus on AVAINTESin mukainen ja kuukausipalkka on 1958,68-2019,28 € välillä riippuen hakijan koulutuksesta ja ammatillisesta osaamisesta. Peruspalkan lisäksi maksetaan mahdollinen kokemusvuosilisä sekä vuorolisät.

Servica pitää huolta työntekijöistä ja tarjoaa laajat työterveyspalvelut sekä ePassi, jonka avulla voi nauttia liikunta- tai kulttuuripalveluista tai hoitaa hyvinvointia. Nykyisten työehtosopimustemme vuosilomaetuudet ovat myös työmarkkinoiden parhaita. Ammatillista kasvua tuemme mm. mahdollistamalla oppisopimuskoulutuksen työn ohessa, mikäli puhtauspalvelualan koulutusta ei vielä ole. Servicalaisena saat myös alennuksia useista kuntosaleista ja erikoisliikkeistä. Servica on vastuullinen ja vakaavarainen in-house organisaatio, jonka suurimmat omistajat ovat Kuopion kaupunki ja Pohjois-Savon hyvinvointialue.

Mikäli puhtausala on lähellä sydäntäsi, laita meille hakemus! Haastattelemme hakijoita joustavasti koko hakuajan ja teemme valintoja tarvittaessa jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on kysyttää tehtävästä tai meillä työskentelyyn liittyen, aluevastaava Tarja Asikainen juttelee mielellään kanssasi lisää. Tarjan tavoitat numerosta 044 4261 608 tai tarja.asikainen@servica.fi.

Osaamisalue:

Servica Oy

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kiinteistö-KYS Oy, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Vaalijalan kuntayhtymä, Istekki Oy, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Niiralan Kulma Oy, Kuopion Vesi Oy, Pieksämäen kaupunki, Siilinjärven kunta, Pielaveden kunta, Rautalammin kunta, Leppävirran kunta, Tuusniemen kunta, Vesannon kunta, Suonenjoen kaupunki, Varkauden kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella. Päätoimipaikkamme sijaitsee Särkiniemessä osoitteessa Leväsentie 3, 70700 Kuopio.

Palvelutuotantomme alkoi 1.1.2012 Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymässä, jonka toiminta siirtyi 1.1.2019 Servica Oy:lle.