Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Haemme Operations yksikköön, Systems & Integrations -ryhmiin vahvistukseksi

OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ (JAVA)

monipuolisten kehitystehtävien pariin.

Systems & Integrations on noin 350 osaajan ohjelmisto- ja järjestelmäkehitykseen keskittyvä yksikkö. Meillä suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan elektroniikkaa, ohjelmistoja ja järjestelmiä tilannetietoisuuden, kyberin, sensoriteknologian, signaalinkäsittelyn ja häiveteknologian alueilta.

Etsimme nyt Java-kehittäjää Passive Coherent Location (PCl) tiimiin työskentelemään passiivitutkajärjestelmään liittyvän käyttöliittymän parissa.

Videohttps://youtu.be/36N_6mC_qrc

Mitä tulisit meillä tekemään?

Päätoimenkuvasi olisi graafisten käyttöliittymien kehittäminen Javalla (Swing-käyttöliittymäkirjasto). Tekemistä riittää, sillä kyseessä on laaja ja hyvin grafiikkaorientoitunut sovellus. Kehitystyössä käytämme seuraavia teknologioita: Java, Swing, Maven. 

Tulet työskentelemään pääasiassa tuotekehityksen parissa, mutta pääset myös työskentelemään osana tiimiä mielenkiintoisiin tutkimusprojekteihin. Työnkuva on joustava ja voidaan sovittaa sinun osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Kehitystyötä toteutetaan Scrum-viitekehityksen mukaisesti. 

Miksi Patrian kehitystyö on erityisen mielenkiintoista?

Pääset osaksi kokenutta huippuammattilaisista koostuvaa tiimiä, jossa tekemisen taso on korkealla ja töitä tehdään yhdessä hyvässä hengessä. Työskentelet edistyksellisten huipputeknologisten järjestelmien ja ainutlaatuisten projektien parissa.

Miksi valita Patria seuraavaksi työnantajaksi?

Patria toimii erittäin mielenkiintoisella toimialalla puolustusteollisuudessa ja kotimaisena huoltovarmuusyhtiönä. Meillä pääset tekemään sellaista, mitä et muualla pääse edes näkemään! Työskentelet osana mukavaa ja ketterää tiimiä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Patrialla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi huippuluokan ammattilaiseksi. 

Tarjoamme sinulle Patrian henkilöstöedut kuten lounasedun, virikepassin, vuosittaisen tulospalkkiomallin ja sen rahastointimahdollisuuden, kattavat vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavat työterveyspalvelut, johon kuuluu esimerkiksi Auntie-mielenhyvinvointipalvelut ja erikoislääkäripalvelut. 

Haemme osaajia ensisijaisesti Tampereelle tai Jämsän Halliin, mutta muutkin paikkakunnat ovat mahdollisia sovittaessa. Mikäli sijaintisi puolesta osut jälkimmäisiin, toivomme, että sinulla on mahdollisuus aika ajoin matkustaa työn puolesta Tampereelle. Työn luonteen vuoksi tehtävämme ovat pääosin paikan päällä tehtäviä – etenkin perehdytysvaiheessa. Päästyäsi vauhtiin, on sinun mahdollista työskennellä jossain määrin myös etänä. 

Minkälaisella taustalla tehtävään voi hakea?

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehitystyöstä Java-ohjelmointikielellä (Swing-ohjelmointikirjasto). Toivoisimme sinulta kokemusta graafisen käyttöliittymän ohjelmoinnista. Kokemus Luciad- tai WMS-teknologioista katsotaan eduksesi, mutta tämä ei ole pakollista tehtävässä menestymisen kannalta.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian! Haku on auki 20.1.2022 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrytoijamme Johanna Välimäki, etunimi.sukunimi@patriagroup.com tai puh +358 504775476 arkisin kello 9-15. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

MIKSI PATRIA?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Osaamisalue: