Patria

Kesätyöpaikat / Operations, Halli

  • Sijainti Jämsä
  • Julkaistu 18.02.2022, 7:00
  • Suljettu 17.04.2022, 23:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Rekrytointi.com Osaajapankin profiilia pohjana!

Kesätyöpaikat / Operations, Halli

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.
Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.
Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

Etsimme Jämsän Halliin

KESÄHARJOITTELIJOITA

Kiinnostaako sinua jokin seuraavista:
– Tuotannon järjestelytyöt
– Materiaalinkäsittelyn harjoittelija
– Materiaalisuunnittelijaharjoittelija
– Ostoharjoittelija
– Valmistussuunnittelun harjoittelija
– Järjestelmäasiantuntija(harjoittelija) avioniikka- ja mekaanisille järjestelmille
– Dokumentoinnin harjoittelija
– Ohjelmistokehittäjä / lopputyöntekijä lentokoneen ja/tai simulaatio-ohjelmistojen kehitystyöhön 

Etsimme siis vähintään 18-vuotiaita opintojensa loppusuoralla olevia lentokoneasentajan, helikopteriasentajan tai muun teknisen ammatillisen koulutusohjelman opiskelijoita sekä AMK- tai yliopisto-opiskelijoita monipuolisiin tuotannon, tuotannon tuen ja tuotannon kehityksen tehtäviin. 

Odotamme, että sinulta löytyy kiinnostusta tuotannollista työympäristöä kohtaan ja omaat sujuvat IT-taidot. Lisäksi odotamme positiivista asennetta, oppimishalua ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi katsomme käytännön kokemuksen tuotannossa työskentelystä. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ilmailualan tuotteiden parissa. Tehtäväsi määräytyvät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tueksesi saat ammattitaitoisen ja osaavan tiimin.

Harjoitteluaika 02.05. – 30.09.2022 välisenä aikana sopimuksen mukaan. Tehtävään valituista henkilöistä tehdään henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi meille heti, sillä valintoja tehdään jo hakuaikana. Ilmoita hakemuksessasi millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja millä aikavälillä olet kesätöihin käytettävissä.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Osaamisalue: , , , , , ,