Patria

Key Account Manager, Finland Divisioona, Espoo, Helsinki tai Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 15.03.2023, 9:00
  • Suljettu 04.04.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Key Account Manager, Finland Divisioona, Espoo, Helsinki tai Tampere

Oletko itseohjautuva, erinomainen verkostoituja ja haluat luoda pitkäkestoisia asiakkuussuhteita avainasiakkaidemme kanssa?

Haemme nyt Patrian Finland divisioonaan positiivista ja proaktiivista 

Key Account Manageria 

Etsimme uutta avainosaajaa Joint and Security tiimiimme, joka vastaa puolustusvoimien kanssa toteutettavista yhteishankkeista ja muista turvallisuusviranomaisista koostuvista asiakkuuksista. Osana tiimiämme pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja Suomen mittakaavassa ainutlaatuisten projektien parissa.

Työssäsi pääset tekemään tiivistä yhteistyötä pitkäaikaisten asiakkaidemme kanssa ja vastuullesi kuuluvat nykyisten ja uusien asiakkuuksiemme aktiviinen kehittäminen ja myynnin kasvattaminen. Tehtävänäsi on kartoittaa asiakkaidemme tarpeita ja yhdessä teknisen tiimimme kanssa tarjota kattavia ohjelmistoratkaisuja- ja palveluita esimerkiksi tiedustelu-, tilannekuva- ja johtamisjärjestelmiin, ja kyberalueeseen. Myös AI on nykyään vahvasti osana ratkaisujamme. Tässä tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä myös Finland divisioona-, Portfolio- ja Operations-kollegoidemme kanssa.

Tehtävässä vastaat myös tarjousten ja sopimusten laadinnasta sekä osallistut tarjousneuvotteluihin. Toimenkuvaasi kuuluu myös tarjouslaskentaa ja niistä tehtäviä analyyseja, kassavirran seurantaa sekä laskutusten aikatauluttamista. Osallistut myös sidosryhmätapahtumien järjestämiseen liittyviin tehtäviin ja tuet markkinointitoimintaamme.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla aikaansaava ja itseohjautuva työskentelyote, erinomaiset sosiaaliset ja viestinnälliset taidot. Olet erinomainen tiimipelaaja ja puhut luontevasti myös suuremmille yleisöille, sillä työnkuvaasi kuuluu myös esitelmien pitäminen.

Kykenet erottamaan olennaiset asiat suuresta määrästä tietoa. Toivomme sinulta myös kokemusta sopimusten laadinnasta ja tarjousneuvotteluista. Eduksesi katsotaan tekninen osaaminen ja aikaisempi kokemus julkisista hankintaprosesseista. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo pidemmän kokemuksen omaava ammattilainen. 

Arvostamme hakijoissamme seuraavia asioita:

• Yli 3 vuoden työkokemus myynnistä tai soveltuvalta alalta

• Liiketalouden, rahoituksen, teknisen tai muun soveltuvan alan tutkinto 

• Erinomaiset viestintätaidot

• Sujuva suomen ja englannin kielen taito

• Microsoft Office -työkalujen hallinta

Hyödyt myös suuresti:

• Tekninen osaaminen, kokemus 

• Kokemus sopimuksellisesta työstä

• Kokemusta MS Dynamics 365 CRM:stä, M-Filesista

Miksi valita Patria seuraavaksi työnantajaksi?

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Patrialla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi huippuluokan ammattilaiseksi. Pääset mukaan osaksi kasvavaa ja innostavaa tiimiämme.

Haluamme, että viihdyt työssäsi! Tarjoamme sinulle Patrian henkilöstöedut kuten lounasedun, virikepassin, työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin ja sen rahastointimahdollisuuden, vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavat työterveyspalvelut, johon kuuluu esimerkiksi Auntie- mielenhyvinvointipalvelut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. 

Tämä työpaikka sijaitsee ensisijaisesti Tampereella, Espoossa tai Helsingissä, muut vaihtoehdot harkitaan tapauskohtaisesti hakijan mukaan. Tehtävä edellyttää Suomessa matkustamista.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian! Haku on auki 3.4 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrytoijamme Johanna Välimäki puh +358 504775476, soittoajat: 27.3 klo 14-16 ja 30.3 klo 14-16, sekä muina aikoina yhteydenotot  etunimi.sukunimi@patriagroup.com.  

Osaamisalue: