Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi

Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita sekä lentäjäkoulutusta. Toimipaikat ovat Halli, Linnavuori, Tampere, Tikkakoski, Pirkkala ja Utti. 

SINUSTAKO ILMAILUN SUPERSANKARI? 

ETSIMME LENNONOPETTAJIA / LENNONOPETTAJIKSI TÄHTÄÄVIÄ 

Haluatko olla pilottina nykyaikaisessa lentokoulutustiimissä, jossa urakehitysmahdollisuudet ovat vertaansa vailla sekä kaupanpäällisiksi Suomen mukavimmat työkaverit, tiimihenkeä ja yhteenkuuluvuutta?  

Olet sitten nuori tai kokeneempi ammattilentolupakirjan omaava, täynnä ilmailuasennetta oleva pilotti, rakennamme sinulle sellaisen tulevaisuudenpaketin, josta on vaikea kieltäytyä. Urakehityksemme nojaa kolmeen päätasoon; jokaisen yksittäisten tason sisällä on lisäksi liikkumavaraa omien kykyjen ja tarpeiden mukaan. 

  • Core instructor
  • Advanced instructor
  • Unlimited instructor

Meillä on mahdollista rakentaa tehtäväkentästä juuri sellainen, joka tukee sinun toivomiasi osa-alueita. Painottuupa toiveesi sitten kouluttamiseen, lentoyhtiössä lentämiseen, freelance-lentäjänä toimimiseen, muihin ilmailun osa alueisiin tai kaikkiin näihin, kasaamme sinulle toimivan setin. Patria on konsernina sellainen, jossa ilmailun ammattilainen saa erityisen hyvät mahdollisuudet, oikeasti. 

Patrian lennonopettajana sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisesti 15 eri koulutusohjelman parissa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Päämajamme sijaitsee Suomen ilmailun piilaaksossa Pirkkalassa ja asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti lentoyhtiöt ja yksityiset oppilaat. 

Palkkataso kestää vertailun muiden alan toimijoiden kanssa. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme muita huomattavia etuja mm. laajan työterveyshuollon. Palkkataso määräytyy edellä kuvattujen tasojen sekä ja niihin liittyvien liikkumavarojen mukaan. 

Mikäli sinulla on jo jokin lennonopettajakelpuutus (FI, IRI, CRI, SFI, MCCI tms.) haku on suoraviivaisempi. Jos sinulla ei ole mitään lennonopettajakelpuutusta valmiina, voimme kouluttaa sen sinulle ennen työsuhteen alkua. Mikäli koulutamme sinulle esimerkiksi FI peruslennonopettajan kelpuutuksen, teemme koulutussitoumuksen, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia koulutuskuluista koulutuksen aikana.  

Lennonopettajilta edellytämme ammattilentolupakirjan CPL(A) tai ATPL(A) sekä kelpuutusten lisäksi sujuvaa ja luontevaa otetta kouluttajana toimimiseen sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, yhteistyökykyä sekä tarkkaa, määrätietoista ja aikaansaavaa työskentelyotetta. 

Koska emme ole kaavoihin kangistuneita vaan ketteriä kenttäpelaajia, eduiksi katsomme monipuolisen ilmailualan työkokemuksen, josta on hyötyä niin operatiivisen kuin strategisen suunnittelun ja kehittämistyön tukena. 

Erittele hakemuksessasi lupakirjasi, kelpuutuksesi ja lentokokemuksesi sekä kuvaa myös, mitä lisäkoulutusta mahdollisesti tarvitset. Tarvittaessa koulutamme ne sinulle. 

Lisätietoja tehtävistä antaa Operatiivinen johtaja Ville Kettula, +358 40 869 4522 (etunimi.sukunimi@patria.fi). Tsekkaa myös www.patriapilottraining.fi.  

Haku on avoinna 31.5.2020 saakka. Käsittelemme hakemuksia määrävälein, jonka jälkeen tiedotamme hakijaa henkilökohtaisesti.

Osaamisalue: