Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.
Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Haemme Jämsän Halliin

LENTOKONEASENTAJAA

työskentelemään HN-kaluston huolto-, korjaus- ja testaustehtävissä mielenkiintoisella ilmailuteollisuuden alalla.

Odotamme sinulta huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä. Pystyt työskentelemään oma-aloitteisesti ja pitkäjänteisesti sekä noudatat ohjeita tarkasti. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä ja hallitset englannin kielen vähintään tyydyttävästi. Pystyt omaksumaan uusia asioita nopeasti ja osaat soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Edellytämme sinulta lisäksi
– lentokoneasentajan peruskoulutusta
– tietotekniikan perusosaamista
– kykyä toimia muuttuvissa työtilanteissa

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän osaavassa tiimissä. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työmme ja työtapojemme jatkuvaan parantamiseen. Sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa ja kehittämässä toimintaamme. Lisäksi tarjoamme Patria-konsernin henkilöstöedut.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana, joten jätä hakemuksesi viipymättä, kuitenkin 20.9.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osaston esimies Santtu Heinonen, 040 8693754 (tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@patriagroup.com).

Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Osaamisalue: