Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com
 
Etsimme Patrialle Systems-liiketoiminnan puolelle

MOBIILIKEHITTÄJIÄ

 
Android-mobiilisovellusten kehitystehtäviin Tampereelle.

Taustaltasi voit olla joko työskennellyt jo useamman vuoden Android tai iOS -sovelluskehityksen parissa tai sinulla on kokemusta parin käytössä olevan sovelluksen kehittämisestä harrastus- tai työelämäpohjalta ja olet kiinnostunut oppimaan uutta mobiilikehityksestä.

Tehtävässä pääset kehittämään alusta asti uutta mobiilisovellusta liittyen laajempaan, jo käytössä olevaan järjestelmään, jossa on myös selain- ja työasemapohjaisia sovelluksia. Sovellusta tullaan käyttämään yhteiskunnan kriittisissä toiminnoissa. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset jakamaan näkemystäsi teknologiavalinnoista ja arkkitehtuurista.

Työssä pääset kehittämään järjestelmiä moderneilla työkaluilla ja metodeilla. Tässä tehtävässä ratkaisee halu oppia uutta, sillä tuleva tiimisi ei ole lukittunut tiettyihin teknologioihin vaan valitsee teknologiat tilanteen mukaan.

Työ pyritään tekemään mahdollisimman ketterästi toimialamme huomioiden. Pääset tekemään Scrum-tiimin jäsenenä softakehityksen eri osa-alueita kuten määrittelyä, tarkempaa suunnittelua, koodausta ja testausta.

Mikäli mobiilikehitys on sinulle jo tuttua, kaikista aiheeseen liittyvistä teknologioista ei tarvitse olla kokemusta entuudestaan. Innostus uusien asioiden opiskeluun riittää.

Pääset työskentelemään aktiivisesti mm. näiden kanssa:
•    Kotlin ja Java, REST
•    kartta- ja paikkatietoteknologiat

Lisäksi pääset tutustumaan näihin:
•    JavaScript, TypeScript
•    Android Studio
•    WebSocket
•    RxJava, Retrofit, OkHttp, Koin, Dagger, Room
•    tietokannat, SQLite
•    Git, Docker, Jenkins
•    Jira, Confluence  
Miksi Patria?
Patrialla pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten järjestelmien kanssa. Järjestelmät ovat laajoja ja osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa. Lisäksi Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.

Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Hatanpään valtatie 30, Tampere.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi osoitteessa patriagroup.com/fi/avoimet-tyopaikat viimeistään 31.3.2020 mennessä. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti.

Toivottavasti kuulemme sinusta! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Osaamisalue: