Securitas Oy

Kesätyöntekijöitä Olkiluotoon

  • Sijainti Eurajoki
  • Julkaistu 11.01.2023, 0:00
  • Suljettu 17.02.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesätyöntekijöitä Olkiluotoon

Kesätyöntekijöitä Olkiluotoon

Securitas on valtakunnallinen turvallisuusalan suuri toimija. Haemme nyt turvahenkilöitä kesätöihin erilaisiin turvallisuus- ja asiakaspalvelutehtäviin Eurajoelle Olkiluodon ydinvoimalaitoksen alueelle.

Eripituiset työsuhteet sijoittuvat joustavasti kesän ajalle. Alkaen keväästä ja jatkuen aina loppukesään, tarjoamme mahdollisuuden työskennellä sinulle sopivalla tavalla.

Kuka olet?

Meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut turvallisuus- ja palvelualasta ja olet motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä.

Tehtävästä riippumatta, työssäsi korostuvat asiakaspalvelutaidot, positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi työkokemus asiakaspalvelun tai vartiointitehtävien parissa katsotaan eduksi.  

Turvahenkilönä työskentely edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, voimassa olevaa viiden vuoden vartijakorttia, nuhteetonta taustaa sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Mitä tarjoamme?

Työsi tueksi saat mahtavan ja asiantuntevan työporukan lisäksi myös suuren konsernin edut, kattavan perehdytyksen ja ajanmukaiset työvälineet.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Mikäli jokin asia askarruttaa tai haluat lisäinfoa, laita sähköpostia osoitteeseen elina.sirkama@securitas.fi

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan Instagramissa ja Facebookissa:

https://www.instagram.com/securitassuomi/

https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Osaamisalue: