medium_patria_asiakaslupaus_with_logo_blue.eps.jpg

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Haemme kasvavaan tiimiimme Espoon Otaniemeen OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ.

Etsimme uusia full stack/backend -kehittäjiä OSINT/Cyber Warfare -tiimiimme, joka kehittää Patrian CRAWLR-tuotetta. CRAWLR:n tuottaman datan avulla voidaan tunnistaa trendejä, ennustaa tapahtumia, havaita rikollistoimintaa sekä parantaa tilannetietoisuutta mahdollisista viranomaisuhista. Tuotekehityksen lisäksi töihin liittyy tutkimusta, protoilua, testausta ja ylläpitoa. Osana tiimiämme pääset ainutlaatuiselle näköalapaikalle kehittämään ratkaisuja ja tukemaan viranomaisasiakkaitamme heidän moninaisten haasteidensa parissa. 

Edellytämme sinulta kokemusta ja osaamista seuraavista aihealueista:

 • Hyvät ohjelmointitaidot, Python ja/tai Scala
 • Käyttöjärjestelmien (Unix / Linux) perusosaaminen
 • Ohjelmistokehityksen yleiset työkalut (komentorivityökalut, git, Jira, Confluence)
 • Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.
 • Arvostamme myös kokemusta yhdestä tai useammasta seuraavista aihealueista:
 • Tietokannat (PostgreSQL, Cassandra) ja MPP-tietokannat esim. Citus
 • Graafikannat: Dgraph, JanusGraph, Nebula
 • Hakuindeksit (Elasticsearch, Solr, Lucene)
 • Text/Web Mining (hakukoneet, crawling/scraping, Scrapy, Python, Nutch)
 • Apache Spark ja Kafka
 • NLP, NER, tekstin analyysitekniikat
 • Tekoäly/koneoppiminen (AI, ML)
 • Web-käyttöliittymäkehitys (JavaScript, TypeScript, Angular)
 • DevOps (CI, automaattitestaus, Selenium, monitorointi, Jenkins, Linux)

Pääset vaikuttamaan merkittävästi työnkuvaasi — roolisi tiimissä katsotaan kokemuksesi, osaamisesi ja halujesi mukaan. Ennen kaikkea odotamme sinulta intohimoa oppia jatkuvasti uutta! Voit olla aloittelija tai kokenut ammattilainen. Meidän on mahdollista palkata myös motivoituneita alan korkeakouluopiskelijoita osa-aikatyöhön.

Miksi Patria?
Patrialla pääset vaikuttamaan työtehtävääsi ja työaikoihisi. Vaikka meillä ei ole pallomerta tai omaa pienpanimoa, meiltä löytyy hyvät luontaisedut ja rento, ammattimainen ote tekemiseen. Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä projektien eri vaiheista ainutlaatuisessa toimintaympäristössä. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella. Haluamme, että viihdyt työssäsi – tervetuloa meille!

Kuinka edetä?
Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Espoon Otaniemi. Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi tehdä täysin etänä. Lisätietoja paikasta antaa tuoteryhmäpäällikkö Kaj Nyberg, p. 040 869 3019, kaj.nyberg@patriagroup.com sekä hakuprosessista rekrykumppanimme Kaisa Kokkonen (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh. 044 588 6109.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta 27.10.2021 mennessä. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun löydämme etsimämme.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään henkilön luvalla perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Prosessiimme kuuluu myös lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

Osaamisalue: