Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä ja ammattitaidolla sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

 

Haemme kasvavaan tiimiimme Espoon Otaniemeen

PSYKOLOGIAN, SOSIAALIPSYKOLOGIAN TAI KÄYTTÄYTYMISTIETEEN ASIANTUNTIJAA

Etsimme kyberpsykologisten ilmiöiden tutkimisesta kiinnostunutta asiantuntijaa OSINT/Cyber Warfare –tiimiimme. Kehitämme tuotetta, jonka tuottaman datan avulla voidaan tunnistaa trendejä, ennustaa tapahtumia, havaita rikollistoimintaa sekä parantaa viranomaisten tilannetietoisuutta mahdollisista uhista. Osana moniammatillista tiimiämme pääset äärimmäisen mielenkiintoiselle paikalle kehittämään ratkaisuja ja tukemaan viranomaisasiakkaitamme heidän moninaisten haasteidensa parissa. 

Tehtäväsi kietoutuu tieteellisen tutkimuksen ja digitaalisen palvelumuotoilun ympärille. Tällä hetkellä olemme erityisen kiinnostuneita tunteista ja vuorovaikutuksesta verkossa. Lisäksi syvennymme merkityksellisiin asioihin tekoälyn kanssa toimittaessa. Tarjoamme sinulle aitiopaikan mm. näihin ilmiöihin. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja syventämään ammattitaitoasi haastavassa ympäristössä ja kehityksen etunenässä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

· vähintään maisterin tutkintoa käyttäytymistieteiden alalta (erityisesti psykologian osa-alueet ja kognitiotiede)

· taustaa tieteellistä tutkimuksen parista

· kiinnostusta Human-Computer -Interaction -näkökulmaan

· hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

· kykyä tuottaa tieteellistä tekstiä edellä mainituilla kielillä

Miksi Patria?

Patrialla pääset vaikuttamaan työtehtävääsi ja työaikoihisi. Vaikka meillä ei ole pallomerta tai omaa pienpanimoa, meiltä löytyy hyvät luontaisedut ja rento, ammattimainen ote tekemiseen. Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä projektien eri vaiheista ainutlaatuisessa toimintaympäristössä. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella. Haluamme, että viihdyt työssäsi – tervetuloa meille!

Kuinka edetä?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Espoon Otaniemi. Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi tehdä täysin etänä. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Kaisa Kokkonen (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh. 044 588 6109.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haku on auki 13.12.2021 saakka. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun löydämme etsimämme. Olemme myös kiinnostuneita mahdollisesta julkaisuluettelostasi tai opintohistoriastasi, joten katsomme niitä mielellämme jo hakemuksesi kanssa rinnan.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään henkilön luvalla perusmuotoinen turvallisuus­selvitys. Prosessiimme kuuluu myös lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

 

Osaamisalue: ,