Patria

(SENIOR) SOFTWARE DEVELOPER CYBER/ Operations

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 11.10.2022, 16:00
  • Suljettu 07.11.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

(SENIOR) SOFTWARE DEVELOPER CYBER/ Operations

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

 

Haluatko olla mukana toteuttamassa uniikkia kyberturvallisuustuotetta, jollaista ei muualla tehdä?

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme

(SENIOR) SOFTWARE DEVELOPERIA

osaksi OSINT/Cyber Warfare -tiimiä, joka kehittää Patrian CRAWLR-tuotetta. CRAWLR:n tuottaman datan avulla voidaan tunnistaa trendejä, ennustaa tapahtumia, havaita rikollistoimintaa sekä parantaa tilannetietoisuutta mahdollisista viranomaisuhista. Tuotekehityksen lisäksi töihin liittyy tutkimusta, protoilua, testausta ja ylläpitoa. Meillä työskentelee monipuolinen ja osaava porukka data-analyytikkoja ja ohjelmistokehityksen kovia ammattilaisia. Kanssamme pääset kehittämään ratkaisuja ja tukemaan viranomaisasiakkaitamme heidän moninaisten haasteidensa parissa.

Edellytämme kokemusta ja osaamista seuraavista aihealueista:

·Taustajärjestelmien ohjelmistokehitys (erityisesti Python ja Scala), mutta myös JavaScript, Java ja/tai C/C++

·Tietojärjestelmien yleinen suunnittelu ja arkkitehtuuri

·Infrastruktuurin tietoturva (engl. network security)

·Ohjelmistokehityksen yleiset työkalut (komentorivityökalut, git, CI- ja testaustyökalut)

·Ilmaiset itseäsi erinomaisesti suomen ja englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme laaja-alaista tietotekniikan osaamista. Siksi monipuolinen ohjelmointikielien osaaminen ja hyvät ohjelmointitaidot (funktionaalinen ja/tai reaktiivinen) ovat meille yksittäisen kielen osaamista tärkeämpiä. Meillä hyödyt myös datamallinnuksen ja -arkkitehtuurien sekä tekoälyn ja koneoppimisen (AI, ML) kokemuksesta. Muita olennaisia osaamisia meillä ovat ovat myös esim. käyttöjärjestelmät ja konttiteknologiat, pilviteknologiat, luonnollisen kielen käsittely ja DevOps. Ennen kaikkea kuitenkin odotamme sinulta intohimoa oppia jatkuvasti uutta. Pääset vaikuttamaan merkittävästi työnkuvaasi — roolisi tiimissä katsotaan kokemuksesi, osaamisesi ja halujesi mukaan.

Päätoimipisteemme on Espoossa, mutta olemme avoimia keskustelemaan, mikäli haluat työskennellä Tampereella tai Keski-Suomessa

 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja yllä kuvattu resonoi, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. 

Lisätietoja paikoista antaa rekrykumppanimme Kaisa (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh 044 588 6109, parhaiten tavoitettavissa keskiviikkoisin 10-11.30 ja vko 42 lähtien myös perjantaisin 9-11. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta 6.11.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Osaamisalue: