Patria

Sulautettujen ohjelmistojen kehittäjä, Ilmailujärjestelmät, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 21.03.2023, 12:00
  • Suljettu 21.04.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sulautettujen ohjelmistojen kehittäjä, Ilmailujärjestelmät, Tampere

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme Operations yksikköön, Aeronautical Engineering & Avionics -ryhmiin vahvistukseksi

sulautettujen ohjelmistojen kehittäjää

työskentelemään Ilmailujärjestelmien kehityksen parissa. 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=yiGeXqE9j5M

Aeronautical Engineering & Avionics yksikkömme on noin 200 henkilön insinööritalo, joka huolehtii monipuolisesti Patrian ilmailuun liittyvästä suunnittelusta, tuotekehityksestä ja järjestelmätuesta. Pidämme huolta asiakkaamme kaluston toiminnasta kaikissa olosuhteissa. 

Mitä tulisit meillä tekemään?

Päätoimenkuvasi olisi ilmailujärjestelmiin liittyvien sulautettujen järjestelmien kehittäminen c++ -ympäristössä. 

Ohjelmistokehittäjät pääsevät meidän hankkeissamme työskentelemään ohjelmistokehityksen kaikissa vaiheissa. Ohjelmistokehitystyötä ei näin ollen tehdä pelkästään valmiiden vaatimusmäärittelyiden pohjalta. Varsinaista ohjelmistokehitystä on alle puolet työajastasi ja aikaa kuluukin dokumentaation vaatimuksien ja testitapauksien tekemiseen. Tulet työskentelemään pääasiassa tuotekehityksen parissa. Kehitystyötä toteutetaan Scrum-viitekehityksen mukaisesti. 

Minkälaisella taustalla tehtävään kannattaa hakea?

Toivomme sinulta kykyä omatoimisesti perehtyä uusiin järjestelmiin ja teknologioihin. Apunasi on myös joukko kokeneita alan asiantuntijoita. Toivoisimme sinulta kokemusta C/C++ ohjelmointikielistä, sulautettujen järjestelmien kehittämisen perustyökaluista niin ohjelmistojen kuin raudanläheisen kehittämisen osalta. Ymmärrät käyttöjärjestelmiä, keskeytyksiä, bootloadereita ja reaaliaikavaatimuksia. Ymmärrät ohjelmistokehityksen perustekniikoita ja työkaluja. Debuggerit, yleismittari ja oskilloskooppi ovat sinulle tuttuja, samoin kuin piirikaavioiden lukeminen ja ymmärtäminen. Eduksi katsotaan myös kokemus sulautetun linuxin, devopsin, dockerin, ja/tai FPGA/SoC -järjestelmien parissa.

Miksi Patrian kehitystyö on erityisen mielenkiintoista?

Pääset osaksi kokenutta 30 hengen ohjelmistokehitys ja IT-alan huippuammattilaisista koostuvaa tiimiä, jossa tekemisen taso on korkealla ja töitä tehdään yhdessä hyvässä hengessä. Työskentelet edistyksellisten huipputeknologisten järjestelmien ja ainutlaatuisten projektien parissa.

Lainaten erästä meidän kehittäjää: ”Tämä on ainutlaatuinen työ ja mistään muualta Suomessa ei vastaavia työtehtäviä löydy”. Projektimme ovat pitkäkestoisia ja niitä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Miksi valita Patria seuraavaksi työnantajaksi?

Patria toimii erittäin mielenkiintoisella toimialalla puolustusteollisuudessa ja kotimaisena huoltovarmuusyhtiönä. Meillä pääset tekemään sellaista, mitä et muualla pääse edes näkemään! Työskentelet osana mukavaa ja ketterää tiimiä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Patrialla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi huippuluokan ammattilaiseksi. 

Tarjoamme sinulle Patrian henkilöstöedut kuten lounasedun, virikepassin, työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin ja sen rahastointimahdollisuuden, kattavat vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavat työterveyspalvelut, johon kuuluvat esimerkiksi Mehiläisen työterveyshuolto sekä Auntie-mielenhyvinvointipalvelut.

Työn luonteen vuoksi tämän tehtävän sijainti on Tampereen toimipisteessämme paikan päällä.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian! Haku on auki 20.4.2023 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrytoijamme Johanna Välimäki, etunimi.sukunimi@patriagroup.com tai puh +358 504775476 arkisin kello 9-15. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Osaamisalue: