Patria

Systems Engineering Manager / Operations, Hämeenlinna ja Tampere

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 11.08.2022, 15:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:47
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Systems Engineering Manager / Operations, Hämeenlinna ja Tampere

 

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.   

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia.  

Operations-yksikkö vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä divisioonasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. www.patriagroup.com  

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset! Me Patrialla edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

 

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme kolmea uutta  

SYSTEMS ENGINEERING MANAGERIA  

työskentelemään ainutlaatuisten tuoteprojektien parissa Hämeenlinnassa tai Tampereella.  

Systems Engineering Managerina työskentelet suunnittelu- ja tuotekehitysosastolla teknisenä projektipäällikkönä ja vastaat osaprojektien johtamisesta yhdessä projektipäällikön sekä insinöörien kanssa. Tehtäviisi sisältyy töiden suunnittelua, vaatimustenhallintaa, aikataulutusta, resursointia, budjetin ja toiminnan seurantaa sekä raportointia. Olet vastuussa siitä, että lopputuloksena on asiakkaan vaatimukset ja laatukriteerit täyttävä lopputuote!  

Etsinnässä on kolme Systems Engineering Manageria, mikä näistä rooleista kiinnostaisi sinua eniten? 

1) Tuotetukitoiminnasta vastaava SEM (ILS = integrated logistics support). Tehtäviisi sisältyy asiakkaiden tueksi tehtävää dokumentaatiota, ohjeiden ja varaosakirjojen laatimista, elinkaari-, kustannus- ja luotettavuusanalyyseja sekä käytettävyysasteen seurantaa. Tässä roolissa etuna on tuntemus elinkaarituen ja -analyysien toiminnasta sekä kokemus teknisestä dokumentoinnista. Tehtävän päätoimipiste sijaitsee Hämeenlinnassa. 

2) Ajoneuvoprojekteista vastaava SEM. Pääset osallistumaan meneillä oleviin sekä tulossa oleviin 6×6 ajoneuvon toimitusprojekteihin. Etuna tässä roolissa on tuntemus ajoneuvoista ja kokemus pitkäjänteisestä työskentelystä. Ajoneuvopuolen suunnittelu on Hämeenlinnassa, joten päätoimipiste sijaitsee siellä. 

3) Asejärjestelmäprojekteista vastaava SEM. Pääset osallistumaan myynti- ja markkinointihankkeisiin ja mahdollisesti myöhemmin toimitusprojekteihin. Etuna nähdään asejärjestelmien ja niissä käytettävien standardien tuntemus sekä kyky reagoida muuttuviin tilanteisiin nopeasti. Asejärjestelmäsuunnittelu on Tampereella, joten päätoimipiste sijaitsee siellä. 

Etsimme rooleihin tiimipelaajia, joilla on loistavat organisointitaidot ja rohkeutta viedä asioita systemaattisesti ja pitkäjänteisesti eteenpäin. Tehtävissä menestyminen edellyttää insinöörimäistä ajattelutapaa ja soveltuvaa koulutustaustaa. Emme edellytä työkokemusta vastaavista tehtävistä, vaan soveltuva työkokemus, kiinnostus tekniikkaan tai harrastukset tekniikan alalla ovat etu.  

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektitiimien kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot ovat sinulle eduksi tehtävässä. Vahvuuksiasi ovat järjestelmällinen ja yksityiskohdat huomioiva työote sekä kyky ottaa luontaisesti vastuuta suurienkin kokonaisuuksien hallinnasta. Arvostamme aiempaa kokemusta projektityöskentelystä, lisäksi kokemus vaatimustenhallinnasta tai tuotevalmistuksesta nähdään eduksesi. Hyvä tausta tehtävään on tekninen koulutus, kokemus teknologiaympäristöstä tai puolustusvoimilta sekä kokemus tuoteinsinöörin, projekti-insinöörin, suunnittelijan tai dokumentoijan tehtävistä. Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla. 

Miksi Patria? 

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.  

  1. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.  

  1. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

  1. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Tehtävät ovat vakituisia ja kokopäiväisiä. Patria Land on vahvassa kasvussa, joten pääset mukaan kasvavaan teollisuusyritykseen, jossa on myös monipuoliset urakehitysmahdollisuudet. Toimit osana reilun kymmenen hengen tiimiä – uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä! 

Haluaisitko olla osa tarinaamme?   

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haku on auki 31.8.2022 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Tina, soittoajat keskiviikkoisin klo 10–12, p. 050 465 7404 ja Sonja, soittoajat 19.8. klo 9–10 ja 25.8. klo 13–14, p. 050 337 2144. 

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.  

 

Osaamisalue: ,