Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.

 

Haemme nyt Hämeenlinnaan vakituiseen työsuhteeseen

TEKNISTÄ DOKUMENTOIJAA

Tuotetukiosastolle (ILS, Integrated Logistic Support). Tuotetuki on tuotekehitykseen ja asiakastoimituksiin kiinteästi liittyvä elementti, joka mahdollistaa hankittavan järjestelmän elinaikaisen tuen käyttäjälle. Tuotetuki vastaa huollettavuuden, luotettavuuden, käyttöturvallisuuden ja käytettävyyden huomioimisesta tuotteissa sekä suunnittelee ja valmistaa käyttäjille luovutettavan dokumentoinnin, huoltotarpeen ja varaosapaketit.

Etsimme teknistä dokumentoijaa teknisen dokumentoinnin tiimiin. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa sisällönsuunnittelu, tuotetiedon hallinta sekä huolto- ja käyttöohjeiden laadinta. Tarkka tehtävänkuva määräytyy lopulta tekijän osaamisen ja oman kiinnostuksen perusteella.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hyvät tietotekniset taidot. Tekninen orientoituneisuus ja kiinnostus tekniikkaa kohtaan on eduksi. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja luonteesi pitkäjänteiseen työskentelyyn sopiva. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Yhteistyö yli organisaatiorajojen on sinulle luontevaa ja tiimityötaitosi ovat hyvät. Eduksesi katsomme kokemuksen teknisestä dokumentoinnista, moderneista rakenteisen dokumentaation ohjelmistoista sekä teknisen tuoteosaamisen.

Meillä on monenlaisia rooleja ja tehtäviä, joten vaikka et hallitsisi kaikkea yllämainittua, kuulemme mielellämme mitä juuri sinä voit meille tarjota.

MIKSI PATRIA?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Product Support Director Antti Tiesalo, puh. 040 869 6912 tai Technical Documentation Manager Jari Mäkinen, puh. 040 869 6598.

Kiinnostuitko? Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.9.2019 mennessä osoitteessa www.patria.fi.

Osaamisalue: , ,