Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

 

Haluatko koodata sovelluksia, joita ihmiset käyttävät oikeasti työkseen? Kiinnostaako Internet ja tiedustelu? Ymmärrät, että jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä Clean Code on avainasemassa automaattitestauksen lisäksi. Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme uusia 

WEB-KEHITTÄJIÄ, OSINT/ Cyber Warfare

tiimiimme, joka työskentelee CRAWL-tuotteemme kehityksen ja muiden Internet-tiedusteluun liittyvien projektien parissa. 

Projektimme sisältävät tutkimusta, tuotekehitystä ja ylläpitoa, ja niissä pääset suunnittelemaan ja kehittämään uusia järjestelmiä moderneilla työkaluilla ja metodeilla. Työhösi kuuluu monipuoliset käyttöliittymät, joissa yhdistetään tietoa useista lähteistä. Osana tiimiämme pääset ainutlaatuiselle näköalapaikalle kehittämään ratkaisuja ja tukemaan viranomaisasiakkaitamme heidän moninaisten haasteidensa parissa.

Työ pyritään tekemään mahdollisimman ketterästi toimialamme huomioiden. Työnkuva on muokattavissa osaamisesi mukaan ja olemme avoimia monenlaiselle taustalle. Taustaltasi voit olla esimerkiksi valmis Full Stack -koodari tai -arkkitehti, visuaalista silmää omaava frontend-koodari, tai backend-koodari, joka on kiinnostunut laajentamaan osaamistaan. Tehtävässä voi hyödyntää myös taustaa karttapuolelta.

Arvostamme hakijoissamme kokemusta yhdestä tai useammasta seuraavista aihealueista:

 • Funktionaalinen ja/tai reaktiivinen ohjelmointi
 • HTML, CSS, JavaScript / TypeScript, WebAssembly
 • React, Angular, Vue, Svelte
 • Microservices- ja serverless-arkkitehtuurit
 • API-suunnittelu, esim. REST, GraphQL tai Websocket
 • Data science -menetelmät, -työkalut sekä erityisesti interaktiiviset visualisoinnit
 • Kartat: GIS, WMS, WFS

Seuraavien tunteminen on hyödyksi:

 • Muut ohjelmointikielet: Python, Scala, Rust, Kotlin, Java
 • Backend-kehykset: Django, Flask, Play Framework, Spring Boot, NodeJS
 • SQL- ja NoSQL-tietokannat sekä hakuindeksit kuten ELK, Apache Solr ja Lucene
 • Pilviteknologiat: AWS, Azure, GCP, privaatti- ja hybridiratkaisut
 • “Infrastructure as code”, esim. Ansible
 • Docker, Kubernetes
 • Muut DevOpsin osa-alueet (Git, CI/CD, automaattitestaus, Selenium, monitorointi, Linux)

Ennen kaikkea odotamme sinulta intohimoa oppia jatkuvasti uutta. Voit olla aloittelija tai kokenut ammattilainen. Pääset vaikuttamaan merkittävästi työnkuvaasi — roolisi tiimissä katsotaan kokemuksesi, osaamisesi ja halujesi mukaan.

Miksi Patria?

Patrialla pääset vaikuttamaan työtehtävääsi ja työaikoihisi. Vaikka meillä ei ole pallomerta tai omaa pienpanimoa, tarjoamme hyvät luontaisedut ja rennon, mutta ammattimaisen otteen tekemiseen.

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan suomalaista yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä projektien eri vaiheista ainutlaatuisessa toimintaympäristössä. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella. Haluamme, että viihdyt työssäsi – tervetuloa meille!

Jätäthän hakemuksesi 15.3.2021 mennessä. Lisätietoja työtehtävästä antaa Kaj Nyberg, p. 040 869 3019, kaj.nyberg@patriagroup.com. Haastattelemme hakijoita sitä mukaan kuin hakemuksia tulee, joten älä jää odottamaan deadlinea.

Osaamisalue: