Haemme ammattitaitoisia tekijöitä johtavaan suomalaiseen materiaalinkäsittelyalan yritykseen. Meillä työskentelee yli 200 asiantuntijaa kansainvälisten projektitoimitusten parissa.

 

Haemme kasvavaan joukkoomme

Esisuunnittelija, sähkö ja automaatio

 

Työskentelet raskaan teollisuuden käsittely-, pakkausja varastojärjestelmien sähkö- ja automaatioesisuunnittelijan tehtävissä.

Tehtävänkuva on projektiluontoista tiimityötä, jossa olet luomassa asiakkaalle toimivaa kokonaisuutta yhdessä myynnin, suunnittelun ja projektoinnin ammattilaisten kanssa.

Saat olla mukana vaativissa ja haastavissa projekteissa erityisesti myynnin ja suunnittelun aikana. Olet vastuussa mm. järjestelmien toiminnan kuvaamisesta, ohjausarkkitehtuurista, anturointi-, toimilaite- sekä turvallisuusmäärittelyistä. Projektisuunnittelun lisäksi osallistut myyntitiimiin teknisenä asiantuntijana ja kustannuslaskijana.

Olet parhaimmillasi laajojen ja kompleksisten kokonaisuuksien hallinnassa. Olet luova ja innovatiivinen sekä haluat sitoutua yhteiseen tavoitteeseemme.

Edellytämme, että koulutuksesi pohjautuu joko sähkötai automaatiotekniikkaan ja sinulla on vähintään 5 vuoden työkokemus.

Omaat hyvät ihmissuhde- ja organisointitaidot. Esiintyminen, neuvottelu ja yhteistyö sujuu sinulta luonnollisesti. Hallitset MS Office -työkalujen sujuvan käytön. Eduksi luetaan PLC ohjelmointikokemus ja AutoCAD hallinta. Toivomme entuudestaan kokemusta sähkötai automaatiosuunnittelusta. Lisäksi hyvä mekaniikan yleistuntemus on suotavaa.

Hakijalla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito. Odotamme hakijalta matkustusvalmiutta.

Sijoituspaikkana on Kauhajoki, Seinäjoki tai Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä löydät kotisivuiltamme: www.pesmel.com/careers

Täytä hakemus 1.9.2019 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

www.pesmel.com

Osaamisalue: ,