Haemme ammattitaitoisia tekijöitä johtavaan suomalaiseen materiaalinkäsittelyalan yritykseen. Meillä työskentelee yli 200 asiantuntijaa kansainvälisten projektitoimitusten parissa.

 

Haemme kasvavaan joukkoomme

Vanhempi työmaapäällikkö

 

Vastaat kauppasummalta 5-15 meur arvoisten teräskelasekä paperirullien pakkauslinja- ja automaattivarastoprojektiten työmaiden johtamisesta.

Toimit projektipäällikön oikeana kätenä vastaten projektien verstastestien ja työmaavaiheen suunnittelusta sekä niiden läpiviennistä. Käytettävissäsi on projektikohtainen asennus- ja käyttöönottotiimi, mutta työskentelet myös tiiviisti yhdessä koko yrityksen suunnittelu-, hankinta-, tuotanto sekä Service-osastojen kanssa.

Työmaalla johdat omaa tiimiäsi projektiaikataulun mukaisiin tavoitteisiin. Olet yhteyshenkilö asiakkaaseen huolehtien siitä, että asiakas vastaa omista projektivelvoitteistaan yhteisen projektiaikataulun pitämiseksi.

Vastaat itsenäisesti kaikesta yhtiön ja sen alihankkijoiden työmaatoiminnasta sekä raportoit kuukausittain työmaan edistymästä, kustannusennusteen kehityksestä sekä näköpiirissä olevista projektiriskeistä.

Tartut reippaasti toimeen ja viet työmaata määrätietoisesti eteenpäin. Ongelmatilanteissa et jää odottelemaan, vaan reunaehtojen muuttuessa teet nopean tilanteen uudelleen arvioinnin, sen mukaisen action planin ja organisoit tehtävät uudelleen.

Olet valmis kohtaamaan haastaviakin vuorovaikutustilanteita asiakkaan ja oman organisaation kanssa. Esimiehenä uskallat puuttua erilaisiin tilanteisiin, osaat ottaa kritiikkiä vastaan ja ennen kaikkea pystyt toimimaan ja johtamaan ihmisiä myös paineen alaisena.

Etsimällämme henkilöllä on: 

  • Kone-, mekatroniikka-, sähkö- tai automaatioinsinöörin koulutus. 
  • Aiempaa kokemusta työmaapäällikön tehtävistä vastavanlaisessa ympäristössä 
  • Hyvä suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito 
  • Valmius matkustaa ja olla kotoa pois pitkiä aikoja. Työ on pääasiassa matkatyötä. 
  • Esimiesroolin vuoksi aiempi johtamiskokemus ja -koulutus katsotaan eduksi 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää: 

  • Sitoutumista annettuun tehtävään 
  • Määrätietoista luonnetta viedä asiat loppuun 
  • Kykyä hallita suurempia kokonaisuuksia, ymmärtää eri yksityiskohtia ja niiden vaikutusta kokonaisuuteen 
  • Kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa 
  • Motivoida johdettava tiimi toimimaan paineen alla yhteisen päämäärän hyväksi joskus nopeastikin muuttuvissa tilanteissa

Esimiehesi on projektijohtaja, mutta toimit projektipäällikön alaisuudessa. Kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus edetä projektipäällikön tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä löydät kotisivuiltamme: www.pesmel.com/careers

Täytä hakemus 1.9.2019 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

www.pesmel.com

Osaamisalue: