Rekrytoimme

kaksi lähihoitajaa

Hakalehto

 

Julistamme haettavaksi kaksi osa-aikaista 75% lähihoitajan toimea, Hakahehdon eläkeläiskeskuksessa,  Uudessakaarlepyyssä.

Hakalehdon eläkeläiskeskus tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Palvelukodissamme on 51 asukaspaikkaa, jotka jakautuvat neljään asumisyksikköön. Kaksi yksiköistä on tarkoitettu muistisairaille. Yksiköt ovat erikokoisia. Palvelukodin yhteydessä on kodinomainen piha-alue, jossa asukkaat voivat oleskella. Palvelukodissamme työskentelee ikäihmisten hoitoon perehtynyt moniammatillinen henkilöstö. 

Työntekijänä työskentelelet pääsääntöisesti tietyn yksikön moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoitoapulaisia. Tehtäväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoito-, hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on sujuvassa tiimityössä, mikä mahdollistaa asukkaiden riittävän hyvän vanhuuden turvaamisen turvallisessa ympäristössä.

Haemme tiimiimme kaksi uutta työkaveria lähihoitajan työtehtäviin. Lähihoitajana autat ja tuet vanhuksia parantamaan, säilyttämään tai lisäämään toimintakykyä elämisen kaikilla osa-alueilla. Työssäsi korostuu kokonaisvaltainen kuntouttava ja ohjauksellinen työote asukkaan ja omaisten kanssa työskennellessä. Toimit tiimin jäsenenä ja yhdessä tiimin kanssa kehität yksikön toimintaa asukkaan parhaaksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen työn ja mahdollisuuden kehittää itseäsi ja työtä yhteistyössä tiimisi kanssa. Aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä. Työ on 75 %, aamu- ja iltavuorotyötä. 

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuoltolain toisen asteen tutkinto, missä on suuntaavat opinnot ensisijaisesti vanhustyössä tai sairaanhoito ja huolenpidossa. Mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehdot otetaan myös huomioon. Työkokemus vanhushuollosta luetaan eduksi. 

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisesti alla olevan linkin kautta.
Hakuaika päättyy 4.9. 2019 klo 15.00.

Pietarsaaren kaupunki / Sosiaali- ja terveysvirasto

Osaamisalue: