Wirestaff Oy

Vuoromestari Ravintola Periscope

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 31.10.2022, 9:00
  • Suljettu 14.11.2022, 23:59

Vuoromestari Ravintola Periscope

Periscope Group Oy hakee riveihinsä keittiön vuoromestaria! 

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. 

 

Vuoromestarina sinulta odotamme ja intohimoista asennetta työhösi, kannustat työkavereitasi ja johdat esimerkillä vuorossa, keittiömestarin oikeana kätenä toimien. Toivomme sinulta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta á la carte -kokin tehtävistä. Edellytämme myös hygieniapassia, valmiutta vuorotöihin sekä suomenkielen taitoa.

Sinulta luonnistuu monipuoliset keittiön työtehtävät, olet joustava ja positiivisen asenteen omaava ammattilainen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön, jossa saat mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti, tarjoamme kattavat henkilöstöedut sekä kannustavan työporukan.

Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä ja lämpöisen puolen osaamisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kahdessa Tampereen ravintolahelmessä, Periscopessa ja Dining 26:ssa. 

Mikäli koet, että juuri sinä olisit etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. http://wirestaff.likeit.fi/apply/7935415

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Annika Niemistö

annika.niemisto@wirestaff.fi

0447002325

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.