Vantaan kaupunki

Asiantuntijapalvelun päällikkö, Jatkuvat palvelut, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 21.11.2022, 12:00
  • Suljettu 05.12.2022, 16:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asiantuntijapalvelun päällikkö, Jatkuvat palvelut, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue 

Peltolantie 2D, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, aloitus sopimuksen mukaan

Oletko sinä tietohallinnon #hyvantekija? Sinä innostava ihmisjohtaja: haluamme sinut joukkoomme rakentamaan Suomen rohkeimmin uudistuvan #hyvinvointialueen tietohallintoa. Teemme merkityksellistä työtä sopiva pilke silmäkulmassa.

Haemme ihmislähtöistä asiantuntijapalveluiden päällikköä vastaamaan noin 20 tietohallintoasiantuntijan henkilöjohtamisesta. Tiimisi jäsenet toimivat asiantuntijoina sotepalveluissa sekä konsernin IT- ja viestintäteknisissä palveluissa. Vastaat henkilövoimavarojen kohdentamisesta VaKen prioriteettien mukaisesti. Laadit voimavarasuunnitelmat sekä vastaat rekrytoinneista ja osaamisen kehittämisestä yksikössäsi. Valmennat asiantuntijoita toimimaan virtuaalitiimeissä VaKen pelikirjan mukaisesti. Kytket yksikkösi toiminnan VaKen toimintamalleihin.

Odotamme sinulta löytyvän osaamista valmentavasta esihenkilötyöstä ja kokemusta hyvinvoivan työyhteisön rakentamisesta. Olet aikaansaava ja energinen, osaat saattaa ihmisiä yhteen sekä merkityksellistää tavoitteita. Viestintä- ja yhteistyötaidot ovat tässä roolissa keskiössä. Pystyt reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja neuvottelemaan muiden tietohallinnon avainhenkilöiden kanssa yhteiset prioriteetit tunnistaen. Mahdollistat tiimisi jäsenten keskittymisen asiantuntijatyöhön. Asetat selkeitä tavoitteita ja valmennat asiantuntijoita saavuttamaan ne.

Riittävä tuntemus tietohallinnon tehtävistä tukee onnistumista tietohallintoasiantuntijoiden esihenkilönä ja liiderinä toimimisessa.  Samoin terveyden- ja sosiaalihuollon järjestelmien ja toimialojen prosessien tuntemus helpottaa tehtävässä onnistumista. 

Arvostamme rekrytointiosaamista ja kokemusta virtuaalitiimien työskentelyn ohjaamisesta. Lisäksi arvostamme projektiosaamista sekä kokemusta budjetoinnista ja henkilöstösuunnittelusta. Toimintamallimme perustuu Business Technology standardiin, jonka ymmärtämisen luemme eduksesi. 

Henkilöjohtamisen vastuiden lisäksi toimenkuvaasi voi liittyä myös muita tehtäviä, jotka sovitaan erityisosaamisesi huomioiden.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. 

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!   #vakehyva #hyvantekijät

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: soveltuva koulutus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Esitä palkkatoiveesi hakemuksessa. 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: 6 kk

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: KVTES:in mukaisesti.

Yhteystiedot: 

Niina Roth
niina.roth@vantaa.fi
040 586 8778

Tavoitettavissa 23.11. klo 12-13 ja 30.11. klo 13-14

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 5.12.2022. Hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: