Pohjanmaan hyvinvointialue

Hallintopäällikkö

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 21.05.2023, 0:00
  • Suljettu 02.06.2023, 15:00

Hallintopäällikkö

Pohjanmaan hyvinvointialue rekrytoi

HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

yleishallintoon

 

Tule mukaan kehittämään hyvinvointialueen sopimushallintaa!

Hallintopäälliköllä on kokonaisvastuu hyvinvointialueen sopimushallinnasta ja hän toimii sopimusasioiden asiantuntijana yhteistyössä hyvinvointialueen juristien kanssa. Vastuualueeseen kuuluu hyvinvointialueen tuloksellisen sopimushallinnan periaatteiden, prosessien ja ohjeiden varmistaminen.

Haemme henkilöä, joka on kiinnostunut vastuualueensa prosessien ja työskentelymenetelmien kehittämisestä ja kykenee myös kirjoittamaan laajahkoja valmistelu- ja selvitystekstejä. Tehtävään sisältyy valmistelu- ja esittelyvastuu hyvinvointialueen omistajaohjausjaostossa sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan jaostossa. Tehtävässäsi luot ja ylläpidät itsenäisesti vastuualueeseen kuuluvia asiakirjakokonaisuuksia voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Osallistut myös aktiivisesti hyvinvointialueen sopimushallinnan kehittämiseen eri IT-järjestelmissä. Sen vuoksi sinun tulee olla aidosti kiinnostunut hallinnon sopimusprosessin, sisäisen sopimusvalvonnan ja muiden hallintoprosessien kehittämisestä.

Hallintopäällikkönä toimit tiiviissä yhteistyössä hallinnon muiden vastuuhenkilöiden ja ylimmän johdon kanssa ja raportoit hallintojohtajalle. Lisäksi teet yhteistyötä toimialojemme kanssa, minkä vuoksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja. Toivomme, että sinulla on kokemusta julkisen sektorin sopimushallinnasta. Arvostamme myös kokemusta yleishallinnon tehtävistä.
Virka on kokoaikainen ja täytetään toistaiseksi. Viranhaltija kuuluu keskijohtoon ja on itsenäisessä asemassa.

Kelpoisuusvaatimus:

  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.
  • Hyvä suullinen ja kirjallinen taito toisessa kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli.

Lisätietoja antaa:
Hallintojohtaja Linda Jakobsson-Pada
etunimi.sukunimi@ovph.fi
puh. 040 649 2883

Hae oheisen hakupainikkeen kautta viimeistään 2.6.2023 klo 15.00.

Pohjanmaan hyvinvointialue

Osaamisalue: ,