TA-Yhtymä Oy

Lakimies, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 02.12.2022, 10:35
  • Suljettu 27.12.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lakimies, Espoo

Haemme Espoon toimipisteeseemme ammattitaitoista

Lakimiestä

Etsitkö mielenkiintoista ja monipuolista tehtävää kiinteistöjuridiikan parista? Haemme vahvistusta asiantuntevaan lakitiimiimme. Jos sinulla on  positiivinen asenne ja osaamista kiinteistö- ja rakennusjuridiikasta tai vasta-alkajan halua kehittyä alan huippuosaajaksi, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn monipuolisessa työympäristössä, mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön. Valtakunnallisena ja kasvavana toimijana kehitämme toimintaamme jatkuvasti, ja myös sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää ja kehittyä kanssamme. Käytössäsi on konsernimme useat henkilöstöedut, kuten laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutus, ilmainen kuntosali ja lounassetelit.

Sinun roolisi

Tehtävänäsi on erityisesti rakennusprojekteihin, kiinteistö- ja yhtiökauppoihin liittyvien sopimusten ja juridisten asiakirjojen laatiminen ja kommentointi, henkilöstön neuvonta ja koulutus asumiseen liittyvissä lakiasioissa, yhtiöoikeudelliset tehtävät sekä mahdollisuuksien mukaan riita-asioiden hoitaminen tuomioistuimissa.

Tehtävä on vakituinen ja työ voidaan aloittaa sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta

Sinulla on monipuolinen osaaminen kiinteistö- ja rakennusjuridiikasta ja mielellään aikaisempaa työkokemusta asianajoalalta. Vaihtoehtoisesti sinulla on erinomaiset valmiudet ja halu kehittää itsestäsi kiinteistö- ja rakennusalan huippuosaaja. 

Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja sinulla on vahva halu ammatilliseen kehittymiseen. Omaat hyvät yhteistyötaidot. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään maanantaina 26.12.2022 hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Halutessasi voit kysyä lisätietoja lakiosaston esimieheltä toimitusjohtaja Esa Mustoselta, puhelinnumerosta 045 7734 3791 tai sähköpostitse, esa.mustonen@ta.fi. 

Katso lisää videolta TA:n tekemisen meiningistä ja ilmapiiristä.

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja yli 20 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 1700 asuntoa. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta.

Osaamisalue: