TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 26.03.2023 mennessä OSASTONHOITAJAN VIRKA

Kirurginen kuntoutumisosasto ja Geriatrinen arviointi- ja kuntoutumisosasto, Joensuu 

Osastonhoitaja toimii maakunnallisesti palveluja tuottavan Kuntoutumiskeskuksen kahden yksikön eli kerroksen esihenkilönä, ja hänen alaisuudessaan toimii noin 50 työntekijää ja  kaksi apulaisosastonhoitajaa. Yksiköissä on 48 paikkaa kuntoutujille.

Tehtävänkuva on monipuolinen ja laajasti moniammatillinen. Työpiste sijoittuu v. 2018 käyttöönotettuihin uusiin tiloihin, ja toiminnassa hyödynnetään myös uutta teknologiaa. Tarjoamme monipuoliseen työhön hyvän perehdytyksen ja tiiviin kollegiaalisen tuen. 

Osastonhoitajan tehtävä on johtaa yksiköissään sekä toimintaa että henkilöstöä hyvinvointialueen strategian mukaisesti. Hänen tehtävissään korostuvat  työ- ja potilasturvallisuuden johtaminen sekä osaamisen osallistava johtaminen. Odotamme osastonhoitajalta  kirurgisen ja geriatrisen kuntoutuksen kehittämiseen sitoutumista.

Osastonhoitajana pääset ajankohtaiseen näyttöön perustuvan tiedon hyödyntämiseen ja oman ammatillisen osaamisen jatkuvaan itsenäiseen kehittämiseen. Saat toteuttaa tavoitteellista toiminnan suunnittelua ja  itsenäistä päätöksentekoa.   

Kokemus johtamistyöstä ja kehittämisestä katsotaan eduksi, samoin kuin kokemus kirurgisesta tai geriatrisesta kuntoutuksesta.

Työaikamuoto on liukuva yleistyöaika. Tehtäväkohtainen palkkaus on 3447,15e / kk.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. 

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä sekä ylempi korkeakoulututkinto.   

Viran hoito alkaa sopimuksen mukaan kevään 2023 aikana. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Mari Hirvonen, mari.hirvonen@siunsote.fi tai 013 330 6083. 

HUOM! Siun sotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  •  ePassi
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja.

 Virkaa haetaan sähköisesti. 

Joensuussa 03.03.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue 

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

 

Osaamisalue: