Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Palveluesihenkilö: kotihoito, Kitee (id7401)

  • Sijainti Kitee
  • Julkaistu 27.03.2023, 14:00
  • Suljettu 11.04.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluesihenkilö: kotihoito, Kitee (id7401)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 10.4.2023 mennessä PALVELUESIHENKILÖN virka Kiteen kotihoidossa.

Palveluesimiehenä toimit lähiesimiehenä noin 30 työntekijälle vastaten työyksikön toiminnan organisoinnista ja kehittämisestä, henkilöstöjohtamisesta sekä talouden hallinnasta. Työssäsi pääset kehittämään kotihoidon asiakaslähtöistä toimintaa yhteistyössä henkilöstön, moniammatillisten tiimien ja sidosryhmien kanssa. Tukenasi tehtävässä toimii toinen palveluesihenkilö ja palvelupäällikkö.

Palveluesihenkilön työtehtävässä korostuvat moniammatillinen yhteistyö, tavoitteellinen, strategian mukainen työskentelytapa sekä työyhteisö- ja muutosjohtaminen. Palveluesihenkilö vastaa työyksikkönsä päivittäisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä sekä talouden seurannasta ja sidosryhmätyöskentelystä.

Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja moniammatillisen yhteistyön taitoja sekä halua ja kykyä kehittää yksikön toimintaa. Esimieskokemuksen lisäksi arvostamme positiivista asennetta, innostavaa työotetta sekä valmiutta tukea työntekijöitä muuttuvassa toimintaympäristössä. Hyvä paineensietokyky ja kyky hallita nopeasti muuttuvia tilanteita ovat tehtävän hoidossa tarpeellisia ominaisuuksia. Perehtymisen tukena sinulla toimii palvelupäällikkö ja esihenkilöiden verkosto.

Perustettavan viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistus sekä lupa toimia sosiaalihuollon ammattitehtävissä tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/194) 5 §:n mukainen laillistus sekä lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä ja ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on: 3447,17 / kk.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. 

HUOM! Siun sotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassi
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virka täytetään 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa palvelujohtaja Kati Poutanen puh. 013 330 7316 tai palvelupäällikkö Mari Korhonen puh. 013 330 6353

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 27.3.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: