RTK-Palvelu Oy

Palvelupäällikkö, Lappeenranta-Kouvola

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 19.10.2022, 12:00
  • Suljettu 07.11.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palvelupäällikkö, Lappeenranta-Kouvola

Kehittyvä RTK-Palvelu tarjoaa ammattilaisilleen mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen. Kasvun myötä on meille avautunut paikka johtamistaitoiselle ja kokonaisuudet hallitsevalle PALVELUPÄÄLLIKÖLLE!

Tehtävänkuva ja odotukset

Työssäsi vastaat siivouspalveluiden asiakkuuksiemme ja henkilöstömme johtamisesta toimien aktiivisesti myös myynnin tukena uusasiakashankinnassa.  Toimit tiimisi esimiehenä ohjaten vastuualueesi tuloksellista toimintaa. 

Sinulla tulee olla halu menestyä ja kehittää itseäsi sekä tiimiäsi. Organisaatiomme on monikulttuurinen, joten työssäsi tarvitset myös hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta suurien tiimien johtamisesta, yhteistyökykyä ja sosiaalisuutta: on tärkeää, että osaat ja aidosti haluat innostaa henkilöstöä. Odotamme myös aiempaa kokemusta kiinteistöpalvelualalta esim. työnjohdollisista tehtävistä.

Arvostamme korkeakoulu-, kiinteistöpalvelualan tai johtamisen erikoisammatti- tai siivousteknikon tutkintoja, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautumiseen työn ohella.

Odotamme sinulta vastuunkantamista omasta tekemisestäsi ja vastavuoroisesti sinulle annetaan vapaus työskennellä itsenäisesti. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten edellytämme sinulta ajokorttia.

Mitä tarjoamme?

Oletko juuri SINÄ etsimämme henkilö? Palvelupäällikön roolissa pääset mukaan kehittämään toimialaa ja RTK-Palvelun toimintaa uuden strategian mukaisesti osana upeaa työyhteisöä, jossa työn laatuun suhtaudutaan intohimoisesti.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja palkkaus tehtävissä on sopimuksen mukaan.

RTK-Palvelun työntekijänä saat myös käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut.

Voit lukea lisää palvelupäällikön tehtävästä Tanjan uratarinan muodossa: www.rtkpalvelu.fi/uratarina/palvelupaallikko-tanja-putaansuu/

Kiinnostuitko? Hae paikkaa sivuillamme! Liitä hakemukseen palkkatoiveesi.

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön! www.rtkpalvelu.fi

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.