Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Ohjaaja, Hämeenkyläntien asumisyksikkö

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 07.12.2022, 12:00
  • Suljettu 09.01.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja, Hämeenkyläntien asumisyksikkö

Aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimiala, Vammaispalvelut
Hämeenkyläntien asumisyksikkö
Hämeenkyläntie 77, 01640 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Ohjaajana pääasiallisena vastuunasi on vammaisten asumisvalmennuksesta vastaaminen, johon kuuluuu asiakkaiden kontaktointi, tutustumiskäynnit, asumisvalmennusjaksoista sopiminen, valmennus ja ohjaus jaksojen aikana sekä arvointi jakson päätyttyä. Asumisvalmennusasuntoja on Vantaalla yhteensä kolme. Lisäksi työhön sisältyy ohjaajan tehtävät Hämeenkyläntien asumisyksikössä (Hämeenkyläntie 77), joka on kuuden asukkaan palveluasumisen yksikkö. Ohjaajien toimisto sijaitsee Kastanjakuja 1:ssä. Työ on 2-vuorotyötä, jota tehdään viikon jokaisena päivänä.  

Tehtävästä suorituminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä verkostotyöskentelytaitoja. Luemme eduksi kokemuksen vammaisten/kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä. Asumisvalmennusasunnot sijaitsevat Hämeenkylässä, Martinlaaksossa ja Koivukylässä, joten työ edellyttää myös liikkumista yksiköiden välillä.  

Työyhteisössä (Hämeenkyläntie) työskentelee yhteensä kolme ohjaajaa. Työyhteisössä pääset tuomaan omaa osaamistasi esille ja ideoimaan rohkeasti. Saat työkavereiltasi ja esihenkilöltäsi tukea ja ohjausta. Työyhteisössämme vallitsee rento ja hyvä ilmapiiri, jossa on mielekästä työskennellä.  

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun. Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 10.01.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Muu kelpoisuusvaatimus:
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Tehtäväkohtainen palkka: Sote-sopimuksen mukaan
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Asumispalvelujen esimies Sanna Kytölä
043 826 8698, sanna.kytola@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
 
 #vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: